Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziękuję bardzo Małgosiu! Dziękuję wszystkimBardzo się ciesze,ze tylko obserwacjaBędziemy się wspierać
Brawo! Jeszcze tylko jednaA i czekam na wizytę po te ziółka. Ja również od dwóch lekarzy miałam zalecenie Gardasil, w necie jest dużo informacji,ze to bezcelowe. Jednak zaufałam lekarzom i zaszczepiłem się, już dwie dawki za mną.
Ja poszłam na kolposkopię i niczego sobie nie obiecywałamU mnie tez jest czasami gorzej.Ja już wiem o tym od 7 miesięcy, to trochę inaczej. Na 1 kolposkopii nogi mi się trzęsły.
moze to dobry znak? Może maja to już z głowy?Ja poszłam na kolposkopię i niczego sobie nie obiecywałamcytologia coś już pokazała więc spodziewałam się że potwierdzi jakiś CIN... Opis wygląda chyba ok ale jeszcze zobaczę co powie gin.
Mam nadzieję że z czasem będzie lepiej i jakoś mój mózg się z tym pogodzi... Znalazłam was i to forum i mega się cieszęszkoda że tak mało osób które już dawno pisały o HPV nie odzywają się
to by była dla mnie cenna informacja od nich jak wszystko się potoczyło
Małgosiu, jak będziesz miała doła to wiesz do kogo pisaćzapraszam każdą z was !
U mnie w cytologii wyszło - koliocytoza.Ja ten hpv zrobiłam przypadkiem i tez trochę żałuję. Wolałabym myśleć ze cin,ze może hpv niż pewność,ze to hpv.