Gosia38
Fanka BB :)
I coś w tym jest niestety, ciekawe czy na NFZ chętnie wykonająSzkoda tylko, że te badania tyle kasy kosztują a tak na dobrą sprawę nie wiadomo czy były zrobione dobrze.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I coś w tym jest niestety, ciekawe czy na NFZ chętnie wykonająSzkoda tylko, że te badania tyle kasy kosztują a tak na dobrą sprawę nie wiadomo czy były zrobione dobrze.
Ja za kolposkopie z dwoma wycinkami zapłaciłam ponad 900zl… ale było od ręki. Nic nie musiałam czekać. Coś za coś.Ja chciałam się zapisać na cytologię płynna i wszystko fajnie 100 zł to mówię no tyle mogę dać. Tylko że wiele lekarzy wykonuje to badanie na wizycie a ta kosztuje 200 zł. Chyba pójdę na kolposkopie
O matkoJa za kolposkopie z dwoma wycinkami zapłaciłam ponad 900zl… ale było od ręki. Nic nie musiałam czekać. Coś za coś.
Na NFZ też są ale ja się leczę w klinice niepłodności i tam wszystko jest prywatnie. To był mój świadomy wybór. Mogłabym wszystko robić na NFZ ale z tymi terminami to może za 10 lat zostałabym matką.O matkoale Ty ogólnie powinnaś mieć na nfz to zlecone
Hej! Czy pierwsza dawkę szczepionki przyjęłaś przed konizacją szyjki czy już po?Nie wkręca sobie będzie dobrzeja również strasznie się bałam, jestem panikara było cin 2 u mnie później elektrokonizacja, odebrałam wynik histopat.i jestem szczęśliwa
za miesiąc druga dawka gardasil 9, test na hpv cytologia plus kolposkopia na pewno minimum raz do roku. Będzie dobrze, podstawa to dbać o siebie i dmuchać na zimne
Hej witamy! A co Ci wyszło w cytologii jeśli można wiedzieć?Hej! Czy pierwsza dawkę szczepionki przyjęłaś przed konizacją szyjki czy już po?
Grupa III - ASC-H z dopiskiem ze możliwy jest HSIL. Podejrzewam ze z biopsji wyjdzie ten HSILHej witamy! A co Ci wyszło w cytologii jeśli można wiedzieć?
Ja właśnie tak miałam, cytologia ASC-H , kolposkopia nieprawidłowa, histopat już hsilGrupa III - ASC-H z dopiskiem ze możliwy jest HSIL. Podejrzewam ze z biopsji wyjdzie ten HSIL