reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wirus HPV-pomocy!!!

Właśnie nie zrobili ale udało mi się umówić na biopsję na początku lutego . Teraz dostałam skierowanie również na rezonans miednicy mniejszej . Zastanawiam się czy mogę go normalnie wykonać przed biopsją? Bo ginekolog mówi , żeby czekać .
Ale akurat prowadziła mnie dosyć ciężka ginekolog , która bardzo mało mi tłumaczy.
A na temat hpv dosłownie nic mi nie była w stanie powiedzieć ..
Na wszystko każe czekać , umówiłam się do prywatnej kliniki w Warszawie.

reklama
Czytając to coraz bardziej się stresuje ,że z najzwyklejszej cytologii wyszedł mi lsil I możliwość cin1 to co wyjdzie z kolposkopii..lekarz niby powiedział, że zdziwiłby się jakby coś gorszego wyszło, ale on też jakiś dziwny był. Niby bezinwazyjne badanie kolposkopia ,a ja dostałam krwotoku ,musiał mnie zszywać laserem i czekałam ponad 2h w poczelani aż krwawienie ustąpi, a na koniec dodał "noo..bo tak się dzieje z tym krwawieniem jak są nieprawidłowe komorki"...

Czytając to coraz bardziej się stresuje ,że z najzwyklejszej cytologii wyszedł mi lsil I możliwość cin1 to co wyjdzie z kolposkopii..lekarz niby powiedział, że zdziwiłby się jakby coś gorszego wyszło, ale on też jakiś dziwny był. Niby bezinwazyjne badanie kolposkopia ,a ja dostałam krwotoku ,musiał mnie zszywać laserem i czekałam ponad 2h w poczelani aż krwawienie ustąpi, a na koniec dodał "noo..bo tak się dzieje z tym krwawieniem jak są nieprawidłowe komorki"...
Miałam pobierane wycinki i krwawienie było może przez godzinę a później tylko jakieś ślady i kilka dni zakaz seksu

Ja czy w prywatnej czy poradni państwowej dowiedziałam się tyle samo.... czyli nic.
Ja mam pakiet w Enel-medzie i co ginekolog to gorszy mi się trafiał naprawdę . Ostatnia to mi tabletki antykoncepcyjne chciala włączyć do leczenia , żeby mnie podbrzusze przestało boleć mimo, że niewiadomo dlaczego tak było. Teraz mam z polecenia i liczę , że w końcu trafię na kogoś kto mi będzie potrafił wytłumaczyć i leczyć konkretny problem..

Ja mam pakiet w Enel-medzie i co ginekolog to gorszy mi się trafiał naprawdę . Ostatnia to mi tabletki chciała antykoncepcyjne chciała włączyć do leczenia , żeby mnie podbrzusze przestało boleć mimo, że niewiadomo dlaczego tak było. Teraz mam z polecenia i liczę , że w końcu trafię na kogoś kto mi będzie potrafił wytłumaczyć i leczyć konkretny problem..
Mnie też bardzo boli podbrzusze i lędźwia nie wiem o co chodzi ,czy to objawy somatyczne czy problem leży glebiej

Ja mam pakiet w Enel-medzie i co ginekolog to gorszy mi się trafiał naprawdę . Ostatnia to mi tabletki antykoncepcyjne chciala włączyć do leczenia , żeby mnie podbrzusze przestało boleć mimo, że niewiadomo dlaczego tak było. Teraz mam z polecenia i liczę , że w końcu trafię na kogoś kto mi będzie potrafił wytłumaczyć i leczyć konkretny problem..
Ja obecnie mam lux med. Nie wiem z jakiego miasta jesteś. W wawie w enel medzie bardzo fajny gin facet przyjmował

Ja obecnie mam lux med. Nie wiem z jakiego miasta jesteś. W wawie w enel medzie bardzo fajny gin facet przyjmował
Mnie bardzo bolał , czasami to płakałam z bólu i miałam ciągle plamienia . Raz „ taki mój urok” , innym razem urodzi pani to przejdzie a teraz były tabletki. Badania , usg i tak w kółko . Cytologię były dobre , potem wyszedł mi ascus no i potwierdził się hpv. Zrobiłam kolposkopie i lekarz powiedział , że z takim wynikiem to na pewno nie takie mocne bóle brzucha. Mi nawet tabletki nie pomagały , w końcu kolejne usg wyszła jakaś zmiana typu wodniak jajowodu . Lekarz na badaniu powiedział , że do usunięcia. A ginekolog prowadząca , że zmiana jest bardzo mała i trzeba robić tak , aby ratować jajnik. Ledwo dała mi skierowanie na badanie rezonansu ale na szczęście je mam. Czekam na badanie . Powiedzcie kogo słuchać , bo ja po 7 miesiącach mam powoli dość , dlatego szukałam kliniki która ma świetne opinie, może w końcu ktoś mi pomoże.

reklama
Do góry