reklama
Stokrotka321
Zaciekawiona BB
Ja jestem po hsil cin3 i hpv 16. Bałam się tego niepewnego marginesu... I czy nie będzie konieczności docinki. Więc uff.To gratuluję ciesz sięI nie myśl o tym co będzie za kilka mcy.
Ja mam cin1 z kolpo i mam w lipcu zrobić cytologie +hpv. Akurat jak z Turcji wrócę bo nie chce przed psuć sobie urlopu..
skowyrna90
Fanka BB :)
Czekanie najgorsze ,ale na pewno będzie wszystko dobrze!Miałam konizację we wrześniu, zmiana dużego stopnia została usunięta z marginesem zdrowych tkanek. Półtora tygodnia temu wykonałam cytologię płynną i z niecierpliwością czekam na wynik.
Wszystko dobrzeCzekanie najgorsze ,ale na pewno będzie wszystko dobrze!![]()
Asiaxz
Gratulacje i życzę spokojnej ciążyWszystko dobrzeponadto dziś na wizycie okazało się, że jestem w 7 tygodniu ciąży. Pan doktor pochwalił, że w porę wykonałam wcześniejsze badania i miałam zrobiony zabieg.

skowyrna90
Gratuluje ! Super wiadomośćWszystko dobrzeponadto dziś na wizycie okazało się, że jestem w 7 tygodniu ciąży. Pan doktor pochwalił, że w porę wykonałam wcześniejsze badania i miałam zrobiony zabieg.
Maja102000
Zaciekawiona BB
Ja zaczęłam czytać o tym ekstrakcie z grzybkow shitake, nazywa się to AHCC,
Koszt to około 250 zł za 60
Tabletek(starcza na 15 dni) ktoś stosował ?
skowyrna90
Dużo czytałam o tych grzybkach ,kupiłam opakowanie na all3gro ,ale dużo tańsze bo chyba za 80zlJa zaczęłam czytać o tym ekstrakcie z grzybkow shitake, nazywa się to AHCC,
Maja102000
Zaciekawiona BB
No właśnie ja myślałam że to mogą być te grzybki ale czytałam że chodzi o AHCC i niestety taka duża cena, 4 tabletki dziennie powinno się brać. Myślałam że może ktoś brał i wyrazi swoją opinięDużo czytałam o tych grzybkach ,kupiłam opakowanie na all3gro ,ale dużo tańsze bo chyba za 80zl

reklama
Asiaxz
Jak poszłam na kolposkopie to ginekolog mnie i tak wysłała na cytologięTak ogolnie to jeśli macie hpv to róbcie sobie kolposkopie co jakiś czas. To pozwoli wykryć zmiany na bardzo szybkim etapie. Żadne tam cytologie bo na cytologii wychodzi już większa zmiana. Jeśli będziecie to regularnie kontrolować to będzie ok.
Podziel się: