reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wirus HPV-pomocy!!!

Miałam konizację we wrześniu, zmiana dużego stopnia została usunięta z marginesem zdrowych tkanek. Półtora tygodnia temu wykonałam cytologię płynną i z niecierpliwością czekam na wynik.

reklama
To gratuluję ciesz się:)I nie myśl o tym co będzie za kilka mcy.
Ja mam cin1 z kolpo i mam w lipcu zrobić cytologie +hpv. Akurat jak z Turcji wrócę bo nie chce przed psuć sobie urlopu..
Ja jestem po hsil cin3 i hpv 16. Bałam się tego niepewnego marginesu... I czy nie będzie konieczności docinki. Więc uff.

Ja zaczęłam czytać o tym ekstrakcie z grzybkow shitake, nazywa się to AHCC,
Koszt to około 250 zł za 60
Tabletek(starcza na 15 dni) ktoś stosował ?

Dużo czytałam o tych grzybkach ,kupiłam opakowanie na all3gro ,ale dużo tańsze bo chyba za 80zl
No właśnie ja myślałam że to mogą być te grzybki ale czytałam że chodzi o AHCC i niestety taka duża cena, 4 tabletki dziennie powinno się brać. Myślałam że może ktoś brał i wyrazi swoją opinię 🙂

reklama
Tak ogolnie to jeśli macie hpv to róbcie sobie kolposkopie co jakiś czas. To pozwoli wykryć zmiany na bardzo szybkim etapie. Żadne tam cytologie bo na cytologii wychodzi już większa zmiana. Jeśli będziecie to regularnie kontrolować to będzie ok.
Jak poszłam na kolposkopie to ginekolog mnie i tak wysłała na cytologię

Do góry