Maja102000
Zaciekawiona BB
Ok u mnie w mieście nie ma, tylko wysyłkowo, ale nie wiem czy mój partner się na to zgodzi, po ostatnim wymazie z cewki na UreaplasmeWsadza się patyczek do cewki moczowej i pobiera wymaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ok u mnie w mieście nie ma, tylko wysyłkowo, ale nie wiem czy mój partner się na to zgodzi, po ostatnim wymazie z cewki na UreaplasmeWsadza się patyczek do cewki moczowej i pobiera wymaz
Hej ,ja mam cin1 ,kolposkopie z wycinkami 2 grudniu zeszłego roku.Hej dziewczyny czy miała któraś z Was wynik AGCmam skierowanie na kolposkopie i pobranie wycinków ,umieram ze strachu
Kurcze a miałaś jakieś objawy ?bo ja jeden długi okres pierwszy raz w życiu ,i często miewam stany zapalne i zrobiłam tą cytologię po tym okresie z tym stanem zapalnym jak myślisz czy ten zapalny mógł mieć wpływ na ten wynik ?Hej ,ja mam cin1 ,kolposkopie z wycinkami 2 grudniu zeszłego roku.
AGC to tez jakieś nieprawidłowości.. lepiej to zbadać. Dobrze rozumiem ,sama że strachu nie umiałam ani jesc ani spać.. na wynik czekałam 5tyg ,potwierdził cytologie
Jak sobie czytam o raku szyjki macicy to teraz większość objawów pasuje co się wydarzyły w ciągu tego roku ,no napewno żadnych krwawień ,plamień ,bóliKurcze a miałaś jakieś objawy ?bo ja jeden długi okres pierwszy raz w życiu ,i często miewam stany zapalne i zrobiłam tą cytologię po tym okresie z tym stanem zapalnym jak myślisz czy ten zapalny mógł mieć wpływ na ten wynik ?![]()
Te infekcje utrzymują mi się już około roku czasu myślałam że przez tabletki ,bo jak odstawiłam to było dużo lepiej teraz wróciły i to dużo większeJak sobie czytam o raku szyjki macicy to teraz większość objawów pasuje co się wydarzyły w ciągu tego roku ,no napewno żadnych krwawień ,plamień ,bóliale większość pasuje
ja nie wiem czy to już moja psychika bo jestem pewna że tego raka mam
boje się że to już coś zaawansowanego i nic z tym się nie da zrobić ,mam małe dzieci boje się że umrę
![]()
Nie miałam żadnych objawów..zrobiłam cytologie jak co roku..Kurcze a miałaś jakieś objawy ?bo ja jeden długi okres pierwszy raz w życiu ,i często miewam stany zapalne i zrobiłam tą cytologię po tym okresie z tym stanem zapalnym jak myślisz czy ten zapalny mógł mieć wpływ na ten wynik ?![]()
Wiem, że łatwo się pisze ,ale masz małe dzieci postaraj się uspokoić. Może to przez infekcje ,kuzynka miała zla cytologie przez to ,a kolposkopia wyszła jej ok.Te infekcje utrzymują mi się już około roku czasu myślałam że przez tabletki ,bo jak odstawiłam to było dużo lepiej teraz wróciły i to dużo większejeszcze chociaż trochę się łudzę że to może wszytko przez tą infekcje ten okres i ta cytologia chociaż już nawet nie mam nadzieji bo wiem że to wyjdzie już zawansowanym rak
teraz okres był ok normalnie 6 dni
2 lata temu robiłam ostatnią wyszła dobraWiem, że łatwo się pisze ,ale masz małe dzieci postaraj się uspokoić. Może to przez infekcje ,kuzynka miała zla cytologie przez to ,a kolposkopia wyszła jej ok.
Najgorzej czytać i porównywać, nakręcanie robi swoje... psychika się uruchamia i rak gotowy.
Robiłaś systematycznie cytologie ?