reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wirus HPV-pomocy!!!

Tak, ale to są te nieonkogenne. Pamiętaj że ponad 90 procent społeczeństwa zetknie lub zetknęlo się z tym wirusem. Najlepiej iść do apteki są fajne preparaty
Jutro wracamy do Pl to po powrocie od razu pojd3 do apteki bo narzeka ,z3 boli go przy chodzeniu.. takie miejsc3.. nie wiem czy załapał tutaj na basenie czy jeszcze w PL

reklama
Hej, ja już po kolposkopii i wszystko w porządku, prawidłowa. Lekarz zachęcała do szczepienia + kontrola za 12 miesięcy, ale raczej pójdę za 6

Ostatnia edycja:

Załączniki

• 20250718_122614.jpg
    20250718_122614.jpg
    903,9 KB · Wyświetleń: 32
Może być jedno albo drugie ciężko powiedzieć. Jak to odcisk to pęknie a jak kurzajka to zostanie i wtedy trzeba posmarować

reklama
Może być jedno albo drugie ciężko powiedzieć. Jak to odcisk to pęknie a jak kurzajka to zostanie i wtedy trzeba posmarować
Na razie obserwuje nic się nie zmienia.
Za to ja zaczynam się coraz bardziej stresować środa (mam mieć cytologie płynna +hpv )pół roku po kolposkopii :((

Do góry