skowyrna90
Fanka BB :)
Wit a+e,c kwas foliowy,wit b,A coś stosowałaś przez te pół roku?
Nie pale,odstawiłam alkohol ,przeszliśmy z mężem na prezerwatywy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wit a+e,c kwas foliowy,wit b,A coś stosowałaś przez te pół roku?
Czyli najprostsze sposoby i jaki efekt!Wit a+e,c kwas foliowy,wit b,
Nie pale,odstawiłam alkohol ,przeszliśmy z mężem na prezerwatywy![]()
ile czasu używałaś globulki hexatiab i probiotyki, jak to dokładnie wyglądało? Wczoraj odebrałam cytologie i znowu CIN1, i tak od prawie od 2 lat na przemian raz ASCUS (po 9 kapsułkach hexatiab) raz CIN1, w między czasie wpadła dobra cytologia raz. Kolposkopia wyszła ok, żadnych zmian wywołanych HPV (mam 18 i z grupy B). Test na HPV robiłam rok temu.Ja też zapomniałam dodać ale używałam globulki hexatiab na zmianę z probiotykami ginekologicznymi.
Wydaje mi się że hexatiab jest spoko bo nawet jak miałam klykciny na wierzchu to smarowałam maścią hexatiab i też były dobre efekty .
Przede wszystkim zdrowy tryb życia i starać się nie sfiksować na tym punkcie.
Ja niestety tak miałam że jak się dowiedziałam to chciałam wszystko na raz i bardzo świrowałam na tym punkcie aby tylko się wyleczyć jak masz świeże zakażenie jest bardzo duża szansa na wyleczenie
Zużyłam dwa opakowania hexatiab na zmianę z lactovaginal od marca ale też nie używałam tego codziennie jakoś nie specjalnie regularnie. Probiotyki też brałam doustne.ile czasu używałaś globulki hexatiab i probiotyki, jak to dokładnie wyglądało? Wczoraj odebrałam cytologie i znowu CIN1, i tak od prawie od 2 lat na przemian raz ASCUS (po 9 kapsułkach hexatiab) raz CIN1, w między czasie wpadła dobra cytologia raz. Kolposkopia wyszła ok, żadnych zmian wywołanych HPV (mam 18 i z grupy B). Test na HPV robiłam rok temu.
Może się orientujecie, czy jeśli cytologia wychodzi LSIL i jest opis " w tym: HPV/dysplazja małego stopnia/CIN1" to znaczy, że też badają czy HPV jest czy to taki standard przy opisie?
Łykam suple na potęgę, wczoraj się już załamałam.
DziękiZużyłam dwa opakowania hexatiab na zmianę z lactovaginal od marca ale też nie używałam tego codziennie jakoś nie specjalnie regularnie. Probiotyki też brałam doustne.
Ja się niestety nie orientuję z tymi badaniami.
Cin1 jest do obserwacji o bardzo często się cofa.
Ale na wszystko potrzeba czasu i postarać się nie stresowaćwzmacniaj organizm odpoczywaj i myśl pozytywnie
Trzymam kciuki !
Ale Cin1 masz tylko z cytologii a na kolposkopii czysto?DziękiRok temu po wyniku CIN1 wzięłam 9 kapsułek Hexatiab, następny miesiąc globulki z propolisem, następny miesiąc latovaginal i cytologia zmieniła się na ACUS, a teraz po pół roku nie brania znowu CIN1. Chyba muszę potworzyć kuracje i dłużej pobrać
![]()
Ale Cin1 masz tylko z cytologii a na kolposkopii tal
takAle Cin1 masz tylko z cytologii a na kolposkopii czysto?
To myślę że nie ma czym się stresować
chyba żyłam nadzieją za bardzo, że jak już prawie dwa lata to się tego dziada pozbyłam i trochę taki zawód ale trzeba dalej walczyćTo myślę że nie ma czym się stresować
Ja już mam widoczne zmiany na kolpo które sie na szczęście cofają
Więc myślę że jak będziesz się dobrze odżywiać i suplementowac to może nawet wirusa usuniesz z organizmu![]()