reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Witaj Nocniczku żegnaj Pieluszko

Ja to wiedzialam od razu ze tak bedzie :-) Fredka wiecej wiary w wlasna corcie :-);-) Brawooooooo!!!!!!:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzisiaj wogóle nie upomniała się o butelkę. Poleciała do kuchni i przyniosła kubek z wielkim triumfem na twarzy. Ach... nie podejrzewałam, że problem tkwi po mojej stronie:-).

Ola brawo za wspolprace ze smokiem ;-) ! Fredka widac na wszystko mozna znalezc sposob. super, ze tak latwo poszlo.

A tak dla śmiechu powiem że moje dziecko nie lubi trzymać siusiaka :-) wypina się tylko do muszli i mówi że nie może dotykać.. oczywiście dzięki temu mam na okrągło posikane ściany, muszlę itd... :-)
ale już odstawiliśmy pieluchy na 100%.. czasami tylko nad ranem zastaję mokre prześcieradło - ale stosunkowo rzadko

U nas dzis pieknie wolanie...Od kilkju dni co raz lepiej ale wnocy za to zaczela sie moczyc...Na szczescie wpampersa...Ale jak dzis kupacza w nocnik strzelila to zaraz musiala do taty zadzwonic i sie pochwalic...i jeszcze kazala sobie prezent kupic :-D

Informuję, że Miki 4 noc z rzędu nie zesikany:tak:2 razy miał suchą pieluszkę, na trzecią noc stwierdził, że mu nie potrzebna, że tylko założy majtusie i sam sobie wybierze ("sam sobie wybram";-)) i czwarta noc to samo. Mam nadzieję, że tak juz zostanie:-)

Brawo Mikuś:tak:

My dzielnie ćwiczymy podcieranie tyłeczka, tylko Oti popłakuje jak jej paluszki brzydko pachną...och od razu biegnie do umywalki

reklama
Kasia - super:) miki tak trzymać!!!
u nas było - 2 suche, jedna mokra, znów jedna sucha...w miedzyczasie awantura "wszyscy nie noszą pieluchy!!!" - więc spał bez i faktycznie się nie zsikał :) a stresa miaąłm bo akurat do nas przyszedł i nie uśmiechało mi się mieć zlanego materaca ;) no ale powolutku do przodu...

Do góry