reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Witam, ktoś umie odpowiedzieć na moje pytanie?

To albo stara miłość nie rdzewieje albo jest ktoś trzeci w tej historii... Może jakiś przypadkowy koleś, który nie nadaje się na ojca albo koleżanka nawet nie wie, kto to i jako odnaleźć, więc na szybko wykombinowała, że wrobi Ciebie w ciążę (pewnie jesteś dobrym kumplem/przyjacielem i uznała, że lepiej z Tobą mieć to dziecko niż z tamtym) i tyle z tej historii :)

Istnieje jeszcze szansa, że kobieta sama nie ogarnia jak działa jej cykl, owulacja, zapłodnienie 🤣🤣 i serio uważa, że to Twoje dziecko. Ale to by nie świadczyło o niej najlepiej...
Spójrz na wątki na forum. Mam wrażenie, że co druga nie wie jak działa jej organizm ;)

reklama
Pprzecież lekarz jej na bank powiedział który to tydzień to aż tak głupia by była żeby pomyśleć że ciąża 4tygodniowa jest ze stosunku sprzed tygodnia? W sumie i tak zbyt mądra nie jest skoro chce wrobić w dziecko swojego przyjaciela.Zwaliła dziewczyna misję totalnie.Chciała zyskać A straciła chyba wszystko co miała...
Może myślała, że przyjaciel głupszy, nie zna się i uwierzy jej na słowo zamiast czytać :)
A ona może być tak głupia swoją drogą i tak, lekarz powiedział "wczesna ciąża" to nie analizowała. 😆 Cholera wie. Jak jest głupia to pół biedy. Ale jak jest aż tak perfidna i specjalnie chciała przyjaciela tak wrobić, to koszmarna typiara i szkoda malucha. :(

Koleś .. uciekaj gdzie pieprz rośnie :o powiem tylko tyle TO JEST NIEMOŻLIWE, NIE MA NA TO TAKIEJ SZANSY, ŻEBYŚ TO TYŁ BYŁ OJCEM ! Swoją drogą, współczuję Ci znajomej ... straszna musi być jak Ci wmawia takie rzeczy. Słyszałeś kiedyś o powiedzeniu '' na dupe'' ? to koleżanka właśnie to robi .
Fajnie by było kilka dni po seksie zobaczyć coś na USG- ale to chyba moje niedoczekanie 🤣

nie wierz jej w nic co Ci powie, sama na lodzie zostanie dlatego wmawia Ci niestworzone rzeczy za przeproszeniem z dupy wyjęte. Nie rób testu bo szkoda kasy, lepiej zainwestuj w siebie niż na .... wydawać ;)

Tym bardziej ze ufny za bardzo jestem.
Skoro pytałeś na forum to jednak nie byłeś pewny. Stary kon z ciebie i dajesz się robić jak dziecko :)
pytałem na forum bo po to jest te forum, żeby rozwiać wszelkie wątpliwości, nie znałem się na takich sprawach kobiecych, wiec skąd mogłem wiedzieć tym bardziej jak kobieta mnie zapewniała i nigdy bym nie pomyślał ze zdoła mnie tak oszukać. A ze jestem łatwowierny, to wykorzystała to i jej się udało prawie.

reklama
Może i jesteś ufny, ale pomyślałeś, dopytałeś i już wiesz na czym stoisz, to najważniejsze. Chyba nigdy tyle dziewczyn nie kibicowało facetowi ;) To dla Ciebie na pewno trudna sytuacja, ale mam nadzieję, że wyjdziesz z niej bogatszy o doświadczenie życiowe i pójdziesz dalej śmiało do przodu.

Do góry