Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie zgadzam sie z toba,to lepsi obydwoje rodzicow mieszkajacych razem,w tym tatus ktory pije,kradnie i stosuje przemoc,bo dla mnie lepsza rodzina mama plus dzieci i dom szczesliwy moze nie bogaty,ale pelen milosciwitam
wiem, jak jest ciężko gdy samotnie wychowuje się dzieci. Mam dwójkę maluchów, które mają tylko mamę, bo miłość taty ulotniła się wraz z pojawieniem się dzieci. Początkowo było ładnie pięknie, ale z czasem pojawiły się problemy, jak picie,poniżanie,kradzieże a nawet przemoc. Muszę dawać sobię radę sama, niestety jeden rodzic nie może dać dzieciom tego czego potrzebne im do pełni szczęścia.
. Sama wychowuję dwóch synów, tzn. z pomocą moich rodziców. Praktycznie od początku ich narodzin jestem sama. Zakończenie mojego małżeństwa to tylko kwestia czasu, mieszkam juz u rodzicow i podjęlam ostateczną decyzję o rozstaniu. Nie musze chyba pisac jak mi cięzko, głownie psychicznie, bo finansowo mam wsparcie. Nie tak wyobrazałam sobie swoje rodzicielstwo, a moje dzieci chciałąm wychowac w "pełniej" kochającej rodzinie. Chciałm im dać przykład i rodzinę w jakiej sama sie wychowywałam...nie udało mi się:-(Mogę się dołączyć?. Sama wychowuję dwóch synów, tzn. z pomocą moich rodziców. Praktycznie od początku ich narodzin jestem sama. Zakończenie mojego małżeństwa to tylko kwestia czasu, mieszkam juz u rodzicow i podjęlam ostateczną decyzję o rozstaniu. Nie musze chyba pisac jak mi cięzko, głownie psychicznie, bo finansowo mam wsparcie. Nie tak wyobrazałam sobie swoje rodzicielstwo, a moje dzieci chciałąm wychowac w "pełniej" kochającej rodzinie. Chciałm im dać przykład i rodzinę w jakiej sama sie wychowywałam...nie udało mi się:-(
,nie myślałam że kobieta może się tak zachować
.