Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny nawet nic nie mowcie o USG bo ja mam dopiero za 3 miesiace !!!!!! cholerna Anglia !!!!!!!! ale jade do domu na swieta to zobacze fasolinke !!! ;D
Hej Kallusia, tak właśnie słyszałam, że w Anglii do 3 miesiąca się dzieckiem nie przejmują, prawda to? Pod pewnymi względami jednak nasz kraj jest the best- jak trafiłam ostatnio do szpitala to mimo, że brzuszka jeszcze nie widać a dzidzia ledwo ma 8 tyg to zajeli się nią rewelacyjnie. A lekarz to nawet powiedział, zę to już całkiem spore dziecko! I było już można odróżnić głowkę i rączki a seducho biło, że hej! Nie wierzcie dziewczyny w te bzdury, że nic nie zobaczycie. W 8 tygodniu MUSI już być widać puls.
Ale to niesamowite uczucie zobaczyć to bijące serduszko... Coś wspaniałego :laugh:
Tak Sloneczko niestety tak tu to wyglada USG co trzy miesiace poczawszy od 3 miesiaca i kontakt tylko z polozna chyba ze ciaza jest zagrozona to lekarz) a tak to nikt ci tu miedzy nogi nie zaglada :laugh: dopiero jak na porodzie glowka wychodzi :laugh: