reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Witam

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Przykro mi ,ale wszystko na to wskazuję , to że coś tam Cię strzyknie ,czy za boli ,to jest normalna sprawa ,każdy człowiek tak ma ,ale nikt nie wmawia sobie ciąży ,czy innych dziwnych rzeczy ,i nie lata do gina 2 razy w tyg bo coś w brzuchu zabolało

Przykro mi ,ale wszystko na to wskazuję , to że coś tam Cię strzyknie ,czy za boli ,to jest normalna sprawa ,każdy człowiek tak ma ,ale nikt nie wmawia sobie ciąży ,czy innych dziwnych rzeczy ,i nie lata do gina 2 razy w tyg bo coś w brzuchu zabolało
nie byłam 2 razy w tygodniu

Każdy mój cykl taki był !!! 2 dni krwawiłam a potem plamienie i nigdy to nie świadczyło o ciąży

Pierwszy dzień zawsze miałam najgorszy , silny ból brzucha i osłabienie ,zawsze musiałam wziąć ze 3 tabletki

reklama
No Oki wiesz może te objawy co mam są przyczyna czegoś innego ale wczoraj zrobiłam usg jamy brzusznej i tam też nic złego lekarz nie zobaczył.. Bo jakby była ciąża to ujął by ja raczej w opisie badania
Te objawy to twoja urojona ciąża. Wmawiasz to sobie i tyle!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry