reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witam ;D
Również wpadłam, żeby złożyć Wam i Waszym rodzinom najserdeczniejsze życzenia noworoczne.. coby Nowy Rok przyniósł dużo kasy, zdrowie i tylko słoneczne dni.
Do usłyszenia w przyszłym roku... hmmm.. ale to brzmi

reklama
Ja też witam!!!

Kochane, życzę Wam aby w tym przyszłym roku pospełniały się Wam wszystkie marzenia.

A my siedzimy w domku w tym roku. Ale przynajmniej jesteśmy razem.
Dziś zrezygnowałam ze spaceru po tym jak wczoraj walczyłam przedzierając się przez zaspy z wózkiem (musiałam zrobić zakupy). Niezły to był widok ;D

Cześć!
A my robimy porządki w różnych pudłach ze skarbami... nie mamyt planów na dzisiejszy wieczór, pobędziemy sobie spokojnie w domu w trójkę :)

Szczęśliwego Nowego Roku dla Was wszystkich!

Witajcie!

My również spedzamy Sylwestra w trójkę. :) Chociaż możliwe że zajrzy do nas rodzinka więc w razie czego przygotowałam więcej żarełka. Teraz idę nakarmić małą i ustroić dla niej pokój. :) W końcu to jej pierwszy Sylwester :D

Szczęśliwego Nowego 2006 Roku pełnego radości, ciepłych uczuć i spełnionych marzeń dla Was i Waszych rodzin.

Pozdrowienia i uściski.

KOCHANE,

Z OKAZJI NOWEGO ROKU ZYCZE WAM CUDOWNYCH POCZATKOW I JESZCZE LEPSZYCH KONCOW. NO I OCZYWISCIE REGULARNYCH KUPEK U NASZYCH DZIECI.

Vertigo - smarujemy, ale co drugi dzien zeby wlasnie nie zatykało porow na buzce. A poza tym od czwartku Macio nie je zelaza i dzis mielismy kupe bez sluzu ( :) :)). Czekamy na nastepna. Oby to było to..
A w ogole to zdjecie Tosi w ikonce jest boskie. ; :)

witamy- tzn ja i kubuś - pożeraż zupek, dlatego tak piszę bo nie zna umiaru i poskromił 200 ml zupki ::) a teraz spi od 17 ;D
mam nadzieję że na buum bumm się obudzi -tzn o 24.00 ;)

WSZYSTKIM DZIECIACZKOM I ICH RODZINCE KUBUŚ Z RODZICAMI I BRACISZKIEM ŻYCZĄ SZCZĘSLIWEGO NOWEGO ROKU 2006 !!!

wszystkim którym nie wysłałam z jakiś powodów maila podaję link- proszę wejść !!!

http://qkash.ovh.org/xmas.swf?msg=Szczesliwego nowego roku zycza karina jarek i dzieci

Wszystkiego najlepszego w NOWYM ROKU !!!

Mielismy pójść na imprezę do znajomych, ale po zastanowieniu stwierdziliśmy, że chcemy spedzić ten wieczór sami z Tymulkiem !
I tak też się dzieje :-D

Witam wszystkie mamusie dzieciątek urodzonych w październiku...Niedawno odkryłam bb, także jestem u Was po raz pierwszy ( i ostatni-w tym roku). Chciałam życzyć Wam i Waszym rodzinkom wszystkiego najlepszego, pociechy z dzieciaczków i jak najmniej zmartwień, oby ten 2006 rok był lepszy... Pozdrawiam Gosiaczek

reklama
Do góry