natala95
Fanka BB :)
Może i tak zwłaszcza że ta ciąża może byc ciężka .....Niestety nie znam, ale jak masz sprawdzonego lekarza to może znów warto do niego iść.
![]()
Szczęśliwa Mama [emoji176][emoji176]od 5 lat [emoji173][emoji173][emoji173]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Może i tak zwłaszcza że ta ciąża może byc ciężka .....Niestety nie znam, ale jak masz sprawdzonego lekarza to może znów warto do niego iść.
![]()
Dwie cesarski za mną jedna rok temu boję się o BlizneDlaczego?
![]()
No to rzeczywiście, lekkie ryzyko jestDwie cesarski za mną jedna rok temu boję się o Blizne
Ale mam nadzieję że będzie wszystko dobrxe nie planowana ta ciąża no ale stało sie teraz trzeba mieć nadzieję ze nic złego sie nie wydarzyNo to rzeczywiście, lekkie ryzyko jest
![]()
Obydwa w miejskim ale siostra mojego dwa razy rodziła u malarkiewicza i bardzo se chwali i sie tak zastanawiam nad nim , nawet co do odwiedzin mozna np z dziećmi itp. Sale jej przynajmniej sie trafiały pojedyncze ale ze względu na to ze bede miała cc pozostanę przy miejskim bo wiem jak tam to robia i jala jest opieka a u malarkiewicza nie wiem więc wolę nie ryzykować ... Ale na naturalny mi polecala przy drugim dziecku ale ostatecznie i tak trafiłam do miejskiego ... A u Ciebie to pierwsze dziecko ??? Wojewodzkiego nie polecam jak już to miejski lub malarkiewiczW miejskim, wojewódzki i malarkiewicza mi odradzono. A Ty gdzie rodzilas?
![]()
O malarkiewiczu słyszałam źle opinie, kiedyś było ok ale teraz się popsuło. W wojewódzkim nigdy nie ma miejsc, więc pozostaje miejski, kilka moich znajomych tam miało cesarki i sobie chwaliły, ja raczej będę rodzić SN chyba, że coś się w trakcie zmieni. Tak to moje pierwsze dzieckoObydwa w miejskim ale siostra mojego dwa razy rodziła u malarkiewicza i bardzo se chwali i sie tak zastanawiam nad nim , nawet co do odwiedzin mozna np z dziećmi itp. Sale jej przynajmniej sie trafiały pojedyncze ale ze względu na to ze bede miała cc pozostanę przy miejskim bo wiem jak tam to robia i jala jest opieka a u malarkiewicza nie wiem więc wolę nie ryzykować ... Ale na naturalny mi polecala przy drugim dziecku ale ostatecznie i tak trafiłam do miejskiego ... A u Ciebie to pierwsze dziecko ??? Wojewodzkiego nie polecam jak już to miejski lub malarkiewicz
No ja właśnie o malarkiewiczku miałam super opinie właśnie ale i tak pozostaje przy miejskim to super gratulacje [emoji6]O malarkiewiczu słyszałam źle opinie, kiedyś było ok ale teraz się popsuło. W wojewódzkim nigdy nie ma miejsc, więc pozostaje miejski, kilka moich znajomych tam miało cesarki i sobie chwaliły, ja raczej będę rodzić SN chyba, że coś się w trakcie zmieni. Tak to moje pierwsze dzieckosynuś
![]()