reklama

Witaminy w ciąży

Powtarzających sie nie mialam.

U mnie polegalo to na tym ze w pewnym momencie lapie mnie skurcz brzucha i trzyma mnie nawet do 2-3 godzin (poki nie zjem nospy lub innego rozkurczowego). Ale to mam taki twardy brzuch wtedy i tak mnie boli ze nie jestem w stanie sie nawet wyprostowac [emoji58]

Napisane na SM-G360F w aplikacji Forum BabyBoom
Aaa taki stały rozumiem. Tak to nie miałam. Miałam trzy razy skurcze ale to takie jak porodowe ale po kilku minutach mijały.

reklama
Żeby była jasność ja całkowicie was rozumiem. Lekarz przepisuje to się bierze w końcu to on się na tym zna nie my. Aczkolwiek wiem też ze od dziecka wpychaja nam mnóstwo niepotrzebnych lekarstw i antybiotyków bo dostają za to kasę od przedstawicieli nie oszukujmy sie... :/
Zgadzam sie z tobą lekarze maja za to kasę że tyle leków przepisują. Ja tylko łykałam kwas foliowy no i zdrowo się odżywiałam. Dzieciątka urodziły się zdrowe bez żadnej chemii.

Zgadzam sie z tobą lekarze maja za to kasę że tyle leków przepisują. Ja tylko łykałam kwas foliowy no i zdrowo się odżywiałam. Dzieciątka urodziły się zdrowe bez żadnej chemii.
A mają alergię pokarmowa? Dziecka z czasem od chemii nie uchronisz, wszędzie jest chemia e e e.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry