Witam was Mam pytanko jestem w 30tyg ciąży od początku ciąży brałam kwas foliowy teraz już nic takiego nie biorę ponieważ mój ginekolog żadnych witamin mi nie przepisał :/ jakie mogłabym brać witaminy bez wiedzy ginekologa ? Jakie polecacie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Właśnie będę szła do apteki kupić sobie witaminy . Ogólnie pije wodę ale smakową jabłkowa bo po zwykłej mi nie dobrze chyba że dodam cytrynę to już co innego. A z warzyw jadam ale to czasami .Chociaż dobrze ze brałas kwas foliowy, teraz to i tak już końcówka ciąży.. Kup sobie jakieś witaminy dla kobiet w ciąży, pełno takich, jednak szkoda że omijasz warzywa i wodę..
Właśnie będę szła do apteki kupić sobie witaminy . Ogólnie pije wodę ale smakową jabłkowa bo po zwykłej mi nie dobrze chyba że dodam cytrynę to już co innego. A z warzyw jadam ale to czasami .Chociaż dobrze ze brałas kwas foliowy, teraz to i tak już końcówka ciąży.. Kup sobie jakieś witaminy dla kobiet w ciąży, pełno takich, jednak szkoda że omijasz warzywa i wodę..