• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Witamy :)

reklama
Hej, mam na imię Ania, pochodzę z woj.opolskiego. Jestem aktualnie na początku 22 tc a termin porodu mam wyznaczony na 25 sierpnia. To moja pierwsza ciąża, spodziewam się córeczki - Tosi. Według terminu należę do sierpnióweczek, choć mam nadzieje, że urodzę na początku września, sprawiłabym mnie i mężowi prezent na pierwszą rocznicę ślubu:)

reklama
Witam. Nie wiem czy moge sie przyłączyć i czasami coś napisać mimo że to juz prawie końcówka? Czytam to forum od samego poczatku, ale na poczatku nie pisalam bo sie balam jak sie ciąża potoczy, a później nieciekawie bylo przez cala ciaze z hormonami moimi problemami w domu. Cala prawie przeryczalam. Teraz jest lepiej psychicznie za to fizycznie widomo. . gorzej. Mam termin na poczatek sierpnia. Mam 32 lata. Spodziewany sie z mezem drugiej córeczki.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry