Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

U mnie 15 dc ale dotąd bez starań, bo nie jest między nami najlepiej, zatem i nie ma klimatu do przytulanek niestety 

jestem pozytywnie nastawiona, oby ziółka zadziały i wywołały piękną owulacje i żeby przyszła wcześniej niż w 33 dc. 
doska, babygg to kiedy dokłądnie testujecie? zajrzę do Was i będę Wam kibicować.
wczoraj zaczęłam pić zioła ojca Srokijestem pozytywnie nastawiona, oby ziółka zadziały i wywołały piękną owulacje i żeby przyszła wcześniej niż w 33 dc.
moje plamienie jest barrrdzo słabiutkie... ale w sumie nic dziwnego bo nie ma się co złuszczać skoro pod koniec cyklu endometrium miało tylko 4 mm grubości![]()
A te ziółka to dobre są?? Powiem Ci szczerze, że pierwszy raz słysze o nich, na czym ich "praca" ma polegać ??
we wtorek powinnam mieć @, ale kupiłam bobo test strumieniowy (10miu) i mam nadzieję, że będzie wiarygodny. A u Ciebie plamienie się rozhuśtało?