Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-) U mnie niestety szanse marne, bo przytulanka były kilka dni przed owu. Spodziewałam się owu ok 17 dc a tu niespodzianka - w 19 dc wieczorem. A mąż na szkoleniu, ja zresztą też i nie było sił na starania ani wtedy ani dzień po. No trudno... 3 lipca ma przyleźć @ i zobaczymy...
Doska, a testowałaś kochana ponownie? Strasznie dziwnie to u Ciebie wygląda! Skoro to było jednodniowe plamienie, to ja raczej nie oznaczałabym tego jako 1dc, ale znawcą tematu nie jestem. Trzymam &&&&&![]()
Doska, ja bym zatestowała, ale z porannego moczu. Dzisiaj robiłam test wieczorem, 33dc i beta rano prawie 900 i kreska jest widoczna, ale wciąż słabsza od kontrolnej, a test o czułości 25 (Pink) ;-) &&&&&&&&&&&&&
Doska, ja bym zatestowała, ale z porannego moczu. Dzisiaj robiłam test wieczorem, 33dc i beta rano prawie 90 i kreska jest widoczna, ale wciąż słabsza od kontrolnej, a test o czułości 25 (Pink) ;-) &&&&&&&&&&&&&