Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ruchliwy na potęgę nie dał się za bardzo pooglądać :-) dzieci z zespołem downa mają pewne cechy charakterystyczne w wyglądzie, których u naszego dziecka lekarka nie znalazła
a nieprawidłowości w testach pappa mogą wystąpić u kobiet leczących tarczycę, więc możliwe, że to przez to
dzidziuś ma w granicach normy powiększoną jedną nerkę, ale lekarka powiedział, że to przez to, że za mało piję
piję koło 2,5 l wody dziennie, a powinnam 4
zdjęć niestety nie dam, bo junior w związku z bardzo późną porą nie chciał współpracować, ale kolejną wizytę mam o 12 to na pewno coś dostanę :-) wyniki moczu pomimo licznych nabłonków płaskich są prawidłowe, bo coś tam się powinno złuszczać i dlatego one są
może to po tych bakteriach... a i szyjka pięknie zamknięta lekarka stwierdziła, ze nic mi nie wyleci 

przepływy wszystkie OK, serducho ok, ilość wód OK, AFI 11. Tylko pod KTG się należałam bo Mała spała i było za mało ruchów, dopiero po pół godzinie się obudziła i zaczęła wariować więc przycisk od liczenia ruchów poszedł w ruch