Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzieki dziewczyny:-)
Gaska tak, bedzie Krzys i wcale nie od rzezuchy a po moim tacie :-)
My juz po wizycie. Wszystkie pomiary w normie, szyjka zamknieta, dluga. I znamy plec. Rureczki beda miec SYNKA!![]()

Weronika to nie sa uplawy tylko rozpuszczona luteina. czasem mozesz miec uczucie ze woda z Ciebie leci. To wszytko normalne.
Weronika będzie ci mokro czasem, bardzo mokro, noś wkładki bo czasem możesz mieć mokre uda.Od czasu do czasu będziesz czuła fale ciepła.A co do koloru mam różnie czasem białe czasem zółte nie wiem od czego to zależyDziewczynki czy mialyscie uplaw po luteinie dowcipnej?
Dziewczynki czy mialyscie uplaw po luteinie dowcipnej?
Gratuluje pierwszych pozytywnych wiesci ! Kolejne napewno beda takie same!Dostałam dzisiaj wyniki amnipunkcji - narazie metodą FISH i wykluczyły podstawe wady genetyczne, wynik PRAWIDŁOWY kariotyp męski
Staram się być ostrożna, pełne wyniki za 2 tygodnie, a potem USG połówkowe itc.
Spokojna będę jak urodze zdrowe dziecko, ale i tak radość ogromna.
Dziękuję bardzo za Wasze ciepłe słowa - napewno pomogły i nadal trzymajcie kciuki mnie i mojego chłopczyka![]()