Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mia to widze ze nasi lekarze podobnie podchodza, moj mowi ze polowkowe minimum od 20 tyg. Ale fajnie chociaz bylo serduszko uslyszec. Kolejna wizyte mam 24 stycznia. A USG 14.
Skodzia ja pewnietez nie predko - bo jak sam moj gin powiedzial sprzet ma dziadowski i mi dlugo jeszcze nie powieJa chyba ostatnia dowiem sie jaka plec ma moje bejbe, choc rodze jako jedna z poczatku czerwca ;-)
Skodzia ja sie ciesze jak mam usg ale szczerze powiedziawszy to wolalabym miec 2 - 3 i tyle, mecza mnie ci lekarze juz!Mia Emotion. Ja ostatnie USG mialam w 13tyg. Wiec do polowkowego az 7 tyg czekania
Ja napewno nie zrezygnuje z clexane.Zmieniłam dawkę z 0,6 na 0,4 i acard. Hemoglobina z 15,4 na 13,5. Tez w tej ciazy nie mam wykrytych przeciwciał, ddimery idealne, inr czasy w normie. Moze niech zmiejszy dawkę na 0,2.Moja przyjaciólka jadła zelazo pilą soki buraczane, i jakies tam miksturyTak, choć moj lekarz sugeruje abym ok 18 tyg zrezygnowała z clexanu bo to tylko profilaktyka, nie mam wykrytych przeciwciał, ale sama nie wiem, skoro jest dobrze to po o zmieniać?
mam nadzieje że trochę poprawi mi się morfologia, wierze ze dietą mogę dużo zmienić![]()