reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

Ja dziś miałam wizytę... Synek ok, ma już 3 kg.... ale jutro czeka nas SZPITAL.. mam zatrucie ciążowe....opuchlizna straszna, nogi jak baniaczki i w ogóle nie schodzi ani troszeczke nawet po nocy.....A ciśnienie 160/105......co normalnie miałam najwyżej 120/70...A ja się zastanawiałam czemu mnie ostatnio tak głowa boli i mi niedobrze...to teraz już wiem...

reklama
gratuluję udanych wizyt, i trzymam kciuki za te co moją troszkę gorsze wiadomości, żeby się wszystko poprawiło mamuśki :-) jeszcze troszkę, damy radę :-)

Kolorlove, no to uważaj na siebie...

Van, strasznie wysokie masz ciśnienie... ja to maksymalnie mam (tylko jak jestem u lekarza) 148/90... Niech działają...

Van to nie wiem n co czekają bo u mnie to moglo siezle skończyć

No i ja w sumie nie wiem, bo ogólnie bardzo źle się czuje.....dzisiaj od rano to samo ...głowa ćmi...słabo mi ....o nogach nie wspomne....wszystko mnie boli...ledwo chodzę...... :(

Trzymajcie kciuki, za chwile jade do szpitala zobacze co tam będzie

reklama
Do góry