• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

nathani niestety ta końcówka jest uciążliwa, czas dłuży się przeokropnie, czekanie dobija :-( chciałoby się już malucha przytulić a on ani myśli o wyjściu

reklama
A najlepsze jest to, że większości z nas groził poród przedwczesny a tu proszę trzymamy się dalej w dwupaku :) skoro Mała nie chce wyjść to ja jutro jadę na zakupy. A co :-) fajne sandałki są w ccc;-)

Asica jak ja doczekam do 38 tc to też jadę na mega zakupy:) ja tylko mam obawy, żebym nie popłynęłą na tych zakupach:)) zawsze kogoś mam pod ręką bo jak mnie zaleje, to bynajmniej nie spalę się ze wstydu sama:)

Asica jak ja doczekam do 38 tc to też jadę na mega zakupy:) ja tylko mam obawy, żebym nie popłynęłą na tych zakupach:)) zawsze kogoś mam pod ręką bo jak mnie zaleje, to bynajmniej nie spalę się ze wstydu sama:)
to cale odejscie wod jak to w filmach pokazuja to fikcja - zadkoooo kiedy sie zdaza wiec nie przejmuj sie :)
Pozatym jedne zakupy cie nie rusza :P
Ja juz 4 tyg sie staram o porod i nima nic :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry