Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mam iść za tydzień na kontrolę do mojego lekarza, dali mi receptę na luteinę, mam aplikować dwa razy dziennie, i dużo odpoczywać, leżeć, nie nosić, nie dźwigać, nie przemęczać się itd. tak więc będę się starać tego przestrzegać, ale ma nadzieję, że jak czasami pójdę na zakupy, czy na spacer krótki czy po prostu do ludzi, ale wszędzie ze spokojem to, że nic się nie stanie...
ja mam już 3 cm rozwarcia, na weekend dostałam clotrimazol do podleczenia.. tak mnie załatwili na ostatniej wizycie w szpitalu, że coś się tam wykluło ..a w poniedziałek stawiam się na porodówce.. mój lekarz akurat ma dyżur i nie ma na co czekać skoro termin jest na 5 czerwca :-):-)
już się nie mogę doczekać tego dnia!! a weekend upłynie pod znakiem robienia zapasów jedzeniowych, co by później o tym nie myśleć;![]()