Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
boję sie tego co będzie po cc, tego że małą musze na tyle dni zostawić i tego jak ona zareaguje jak wrócimy do domu. Wogule to mimo, ze to drugie dziecko boje się, że sobie nie poradze ;/ ehzzz hormony mi chyba buzują..Ewik czego boisz?
dokładnie mimo iż rach ciach szybko to później tyle dni męczarni.Nathani nie chcialabys takiego rach ciach :-)
hehe no mnie tez leki ratowały nawet położna stwierdziła że kobiety max 3 dni przyjmuja i później sobie radzą bez a ja do niej że nie interesuje mnie ile inne przyjmuja mnie bardzo boli i chce eki. Mam niski próg bólu i sn sobie niewyobrażam bo przy poprzedniej próbie skurcze o mocy 70 bolały jak cholera, a to teoretycznie połowa cakowiego bóluA ja mialam sn i 2 cc i sn wspominam traumatycznie ale zw na zakończenie bo mialam pozniej zabieg. A cc super sam poczatek ale po znieczuleniu dziękuję bardzo. Po sn laski śmigaja 3 h później a tu lezysz i zwijasz sie z bólu. Sa środki pbolowe. Niewieze ze sa kobiety ktore z nich zrezygnują. Jak sie najadlam lekow to bylo super![]()