Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja mam fimik z pierwszej ciazy ale 'ienko wyglada', na zywo bylo lepiej a w filmiku takie wszystko zwolnione jestswietnie to wygladalo na zywo jak widzialam jak kopie i wywija koziolkimysle ze z tej ciazy tez sobie zażycze film ... z poprzedniej mam i z niesamowitym sentymentem do tego wracam
![]()
to prawie jak u mnie w 1 ciazy, mialam wstepne badania chorlomalne i wogule, umowiona wizyte do lekarza specjalisty, 'na za tydz' , a zglosilam sie do mojego lekarza ze chyba w ciazy jestem [staralismy sie prawie 2 lata]problem w tym ze nie wiem kiedy mialam owualcje, bo wedlug testow owulacyjnych jej nie mialam :/ ciaza jest dla mnie wielkim zaskoczeniem, gdyz lekarz dal mi juz skierowanie do jakiejs kliniki nieplodnosci i powiedzial ze niedlugo czeka mnie laparoskopia.a tu boom.ciaza![]()
Po wizycie zdam relacje!