reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

Dziewczyny sliczne dzieciaczki :-)

Abezela to wizytujemy razem we wtorek, tyle ze ja mam genetyczne :-)

Alex zdrowiej! A to USG to raczej nie bedzie za wcześnie, robi się je miedzy 11-14 tyg. Wiec myślę ze w sam raz się wybierzesz :-)

reklama
Piekne foty Karolq i Mika :)

Ja wczoraj bylam u internisty, tylko mnie osluchal i od razu do laryngologa wyslal. Wirusowa infekcja krtani - bez antybiotyku, tantum verde, gardvit i pastylki do ssania fiorda. troche mnie ten kaszel meczy, drapie, boli to gardlo jakbym tarke do kartofli miala wbudowana w szyje... Ale najwazniejsze ze pluca i oskrzela czyste i nie ma goraczki. I na szczescie udalo mi sie 3 lekarzy.obskoczyc w godzine. Udalo mi sie tez dostac awaryjnie do gina i dostalam skierowanie na to usg prenatalne - mam umowione jak pisalam na 29.11, bedzie to pierwszy dzien 12 tc. Znowu obawy ze za wczesnie, ale przynajmniej za darmo - jakby nie wyszlo to powtorze :)

Jeja, doczekac sie nie moge.

Z formalnych spraw, to w niedziele kontrola gardla i oskrzeli i bedzie dalej zwolnienie... Na razie mam do soboty.

leż dużo i zdrowiej nasza Pani Doktor :))

Czesc dziewczyny!
dzisiaj byłam na wizycie jedno co mnie martwi to ksztatl to jest worek owodniowy, to co otacza dzidziusia, jest taki stozkowaty, a Wy dziewczyny macie takie okragle.

Oto to zdjęcie moze być trochę niewyraźne:/

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 70
Karolku wydaje mi się, że nie ma co się przejmować. Ja też miałam jedno badanie, gdzie pęcherzyk miał dziwny wygląd. Na następnym badaniu wyglądał już normalnie. Dzidziuś śliczny :)

Dziękuje Aniu za odpowiedz, mam nadzieje ze to nic niepokojacego. Dzidzia taka spokojna, akurat sobie spała i mozna było zmierzyć, duży już człowieczek 4,5 cm szczęścia. W środę badanie genetyczne mam nadzieje ze już zrobi sie chociaż trochę oktaglutki:)

reklama
Ach jestem taka przewrazliwiona na tym etapie, moja pierwsza dzidzie straciłam właśnie w podobnym wieku ciazy:( dlatego wole sie jeszcze Was poradzić. Co dwie głowy to nie jedna:)

Do góry