Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Piekne foty Karolq i Mika
Ja wczoraj bylam u internisty, tylko mnie osluchal i od razu do laryngologa wyslal. Wirusowa infekcja krtani - bez antybiotyku, tantum verde, gardvit i pastylki do ssania fiorda. troche mnie ten kaszel meczy, drapie, boli to gardlo jakbym tarke do kartofli miala wbudowana w szyje... Ale najwazniejsze ze pluca i oskrzela czyste i nie ma goraczki. I na szczescie udalo mi sie 3 lekarzy.obskoczyc w godzine. Udalo mi sie tez dostac awaryjnie do gina i dostalam skierowanie na to usg prenatalne - mam umowione jak pisalam na 29.11, bedzie to pierwszy dzien 12 tc. Znowu obawy ze za wczesnie, ale przynajmniej za darmo - jakby nie wyszlo to powtorze
Jeja, doczekac sie nie moge.
Z formalnych spraw, to w niedziele kontrola gardla i oskrzeli i bedzie dalej zwolnienie... Na razie mam do soboty.