reklama
kinguś
Nie poddam się
Śliczna dzidzia.wczorajsze USG![]()
No to już duże maleństwo.Ja wczoraj zobaczyłam maleństwo ma 55mm i długie nóżki-pewnie po mamie
Super.Tak się zdarzyło, że nasze maleństwo miało już kilka okazji do sesji zdjęciowych
kinguś
Nie poddam się
Mam tylko jedno zdjęcie twarzyczki, reszta to zdjęcia kręgosłupa, kości ramieniowej, piszczelowej i miejsce intymne mojej niuni (którego nie będę pokazywać) ;-)
15tc
15tc
J@god@
IV-V 2005, X 2009
Mojego się nie da uruchomić na XP (nie zrobili sterowników i jak zmnieniliśmy system to i skaner nie działa :-( ), miałam nadzieję, że w pracy poskanuję, tylko jak na razie to ja do pracy właściwie nie chodzę.
Może z połówkowego będę mieć na płycie nagranie (chcę poszukać takiego radiologa co nagrywa).
Może z połówkowego będę mieć na płycie nagranie (chcę poszukać takiego radiologa co nagrywa).
Lanselotka
Fanka BB :)
ja też zawsze aparatem robię zdjecia i super wychodzą

Asheara
I can't get no sleep.
Ja tez pstryknelam aparatem i jest okej. Tylko mam jakis glupi problem, chyba cos nawala serv w imageshack.us, bo mi sie stronka nie chce wczytac do konca ;/ A jak chce wrzucic bezposrednio do posta, tez jakis blad wyskakuje :/
W kazdym razie, wrzucilam do siebie na profil do albumu zdjecia maluszka, z przed 5 i 3 tyg :] Wiec zapraszam
W kazdym razie, wrzucilam do siebie na profil do albumu zdjecia maluszka, z przed 5 i 3 tyg :] Wiec zapraszam
reklama