reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u gin, zdjęcia USG, mama w połogu.

kochana pilnuj tej nadżerki, bo u mnie od tego się zaczęło, poprzedni gin olał sprawę, nie wyleczył do końca, dodaj to tego wirusa hpv i masz w wieku 21 lat stan przednowotworowy :zawstydzona/y:

pilnuj dokładnie. Wymrażanie nadżerki nie jest bolesne. Niech Ci da skierowanie na kolposkopię bo przy 3ciej grupie powinni Ci zrobić na wszelki wypadek.

Mam już zapowiedziane, że po porodzie rozprawimy się z tą paskudą... ponoć na tym etapie ciąży nie rusza się nadżerki- tak mi gin mówi. Mam nadzieję, że wyniki nie pogorszyły się od stycznia...

reklama
Mi w szpitalu ostatnio mówili, że 1,5cm to troszeczkę się skróciła, ale mam nadzieję, że do końca jakoś dotrzyma.

reklama
Witam się po długiej nieobecności. Nasz chłopak rosnie, że hej! Na ostatnim badaniu połówkowym lekarz zmierzył nawet siusiaka :) mój mąż był bardzo dumny! Na szczęście z maluchem wszystko w porządku..łożysko ułozone na przedniej ścianie..od razu mówię, że to nie to samo co łozysko przodujace, jak mówia tu niektóre dziewczyny..zgodnie z tym co lekarz mi powiedzial..często zdarza się, że przez łozysko na scianie przedniej słabiej odczuwa się ruchy dziecka..co jest faktem w moim przypadku..maluch wazy juz 530g..całe badanie mamy nagrane na płytkę..niezły ponad 20 minutowy filmik z pomiarami i przerwami na ziewanie łobuza..oby tak dalej! Trochę wcześniej zapowiedziano mój poród..no ale to się na pewno jeszcze zmieni więc nie panikuję :)
Życzę Wam mamusie samych dobrych wieści z badań..

Do góry