pszczółka maja
Fanka BB :)
Elka67 to my dzis o tej samej porze będziemy się denerwować.
Wiola78 śliczna dzidzia a jaki ładny nosek
Wiola78 śliczna dzidzia a jaki ładny nosek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj KochanaJa byłam dzisiaj na USG:-). Niestety dzidź wstydliwy jest i nie chciał pokazać, co ma między nóżkami:-(. Wiek ciąży zgodny z wymiarami dzidziusia:-), czyli mamy niby urodzić 8 października. Nogi dzidzia ma długaśne, ale poza tym wszystko w normie:-):-):-). Mamy zrobione śliczne zdjęcia:-) pięknej buzi i w ogóle dzidzi. Potem to wkleję.
Ja byłam dzisiaj na USG:-). Niestety dzidź wstydliwy jest i nie chciał pokazać, co ma między nóżkami:-(. Wiek ciąży zgodny z wymiarami dzidziusia:-), czyli mamy niby urodzić 8 października. Nogi dzidzia ma długaśne, ale poza tym wszystko w normie:-):-):-). Mamy zrobione śliczne zdjęcia:-) pięknej buzi i w ogóle dzidzi. Potem to wkleję.
Elka67 to my dzis o tej samej porze będziemy się denerwować.
trzymam kciuki i napisz koniecznie jak było;-)
Obiecane zdjęcie z ostatniej wizyty. 21 tydzień
Zobacz załącznik 139301
Jeszcze się ujawni.Moja teściowa jest zdania,ze jak dzidzia się chowa na usg,to dziewczynka,bo wstydliwa;-);-);-)Ja byłam dzisiaj na USG:-). Niestety dzidź wstydliwy jest i nie chciał pokazać, co ma między nóżkami:-(. Wiek ciąży zgodny z wymiarami dzidziusia:-), czyli mamy niby urodzić 8 października. Nogi dzidzia ma długaśne, ale poza tym wszystko w normie:-):-):-). Mamy zrobione śliczne zdjęcia:-) pięknej buzi i w ogóle dzidzi. Potem to wkleję.
Ale jestem zawiedziona:-( na usg maleństwo spało i nie poznałam płci:-( wymiar głowki zgodny z tc kalendarza;-)każde usg czymś nas zaskakuje tym razme maleństwo spało z ręką za głową -tak samo jak mój Mza chwilke patrzymy na ekran ,a nasz skarb przeciąga się jak ja
![]()
Ja już po usg połówkowym. Wszystko w porządku, wymiary, terminy się zgadzają, płeć została potwierdzona, Filip waży 480 g; mamy filmik - fragmenty w 2d, fragmenty w 3d. Lekarz powiedział, że 3d to taki bajer dla rodziców; dla celów diagnostycznych i tak używa 2d, mówił, że póki co, 3d nie daje żadnych dodatkowych możliwości. Dobrze, że dostaliśmy filmik do domu, można było zatrzymywać i mąż mi wszystko jeszcze raz tłumaczył i pokazywał, bo ja niewiele widzę zwykle na tym usg i to nie z powodu jakości obrazu, ale jakichś moich ograniczeń![]()
Ja już po usg połówkowym. Wszystko w porządku, wymiary, terminy się zgadzają, płeć została potwierdzona, Filip waży 480 g; mamy filmik - fragmenty w 2d, fragmenty w 3d. Lekarz powiedział, że 3d to taki bajer dla rodziców; dla celów diagnostycznych i tak używa 2d, mówił, że póki co, 3d nie daje żadnych dodatkowych możliwości. Dobrze, że dostaliśmy filmik do domu, można było zatrzymywać i mąż mi wszystko jeszcze raz tłumaczył i pokazywał, bo ja niewiele widzę zwykle na tym usg i to nie z powodu jakości obrazu, ale jakichś moich ograniczeń![]()
monisia mój pierwszy synek ujawnił się 10 dni przed porodem, starsze babeczki też mówili, że na pewno baba bo taka wstydliwa a tu siusiak :-).