reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u gin, zdjęcia USG, mama w połogu.

A ja chciałam się zapytać dziewczyn, które biorą Azalie...
Czy wy też momentami czujecie się tak jakbyście były naćpane?
Mi bardzo często też kręci się w głowie...;/

reklama
cały czas zastanawiam się nad tabletkami , w czwartek robię ogólne badania jestem ciekawa jaki jest stan mojego organizmu (5 tygodni od porodu)

ja brałam tabletki przez 3lata nie miałam ochoty na przytulanki a ja przestalam je brac to taką chcice mialam to od razu zaciążyłam :-p

cześć dziewczynki ja tylko na sekundkę bo mam prace do zrobienia na uczelnie...

byłam dzisiaj u gina i niestety nie jest dobrze a gorzej... z mojej cytologii wynikał stan przednowotworowy a teraz podskoczyło oczko wyżej i już jest stan przedinwazyjny... zagrożenia nadal nie ma ale trzeba się szybko wziąć do roboty... musze jedynie znaleźć innego lekarza bo ten u któego byłam nie bardzo wie co ze mną robić...

twierdzi, że to kwalifikuje się do wycinki i każdy lekarz by to zrobił ale on zastosowałby jak to nazwał peeling :)eek:) i oczywiście może tego dokonać tylko preparatem za 150 zł... receptę też wystawił :)confused2:)... dlatego wolę się upewnić czy to jak zaplanował moje leczenie ma sens:sorry: bo jak dla mnie to śmierdzi wyciąganiem kasy...

catedra a może pójdziesz do mojego gina, on ma specjalizację z onkologii. Tylko wiesz jakbyś miała skierowanie do przychodni przyszpitalnej to byś mogła się do IMiD państwowo zapisać do niego (długo się czeka), bo tak to prywatnie 200zł +20zł cytologia. Ale to bardzo dobry specjalista.
Zresztą jak leżałaś na patologii w IMiD to musiałaś go poznać. Jedno można o nim powiedzieć na pewno, nie wyciąga kasy ze swoich pacjentek i nie straszy na zapas. Od niego zawsze dowie się człowiek prawdy.

Dokładnie tak Catedra jak piszą dziewczyny ja też bym poszła na konsultacje do jeszcze jednego lekarza. :tak: I oczywiście wszystko musi być dobrze :happy:

Ja wczoraj miałam pierwsza wizytę u gina. Niby wszystko ok. pozrastałam się dobrze ale jestem "strasznie sucha" jak to powiedziała moja ginka. My jeszcze z M sie nie pingaliśmy i kazała zaopatrzyć się w dobry nawilżać bo może być kiepsko. Z antykoncepcji przepisała mi Cerazette. Dostałam skierowanie na USG,żeby zobaczyć co tam się dzieje od środka i jak moja torbiel, bo na początku ciąży wyszła na jajniku. Trochę zawiedziona była bo jak przyszła na mnie kolej to wyskoczyła sama z gabinetu myśląc,że z Olga będziemy. No ale niestety wolałam Młodej przed szczepieniami nie ciągać po takich miejscach. Mam przyjść za dwa miesiace na kontrolę wtedy też będzie cytologia bo teraz i tak by nie wyszła prawidłowo no i koniecznie mam być z Kluską. :-D

KMS a nie lepiej by bylo jak by gin przepisała Ci globułki do pochwowe ja używałam takiego żelu i itak kiepsko było a po globułkach odrazu lepiej :-p

Ale chyba globulek nie mogę karmiąc piersią :no: nic przynajmniej nie wspomniała o nich a ja sama nie pomyślałam bo ogólnie nie używałam takiej antykoncepcji. Będziemy kombinować :-D:-D:-D;-)

reklama
A ja dostałam @ przedwczoraj,kurczę,a podobno miałam nie dostać,przy tych tabletkach(znaczy gin mówił,że to mało prawdopodobne),ale widać ciało się rządzi własnymi prawami,jak nie było,to nie było,a teraz ledwo sie skończyło,to znowu welcome:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
I co mi z tej antykoncepcji:cool::cool::cool:

Do góry