reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u gina i zdjecia USG maluszków :)

reklama
moj zdrowy sliczny chlopaczek
hrd3wi.jpg

2a6poib.jpg

Moja mała żmijka tez dość nisko kopie, czasami uda sie kopnąć mamusie mocniej aż booli, ale to na szczęście mile kopniaczki bo wiem ze tam jest :) a czy to prawda ze jak dzidziuś jest bardziej aktywny nocą to mamy się spodziewać "nocnego marka"? zaczyna przed 21 pofika pol godzinki do czterdziestu min i spokój a później o 23:40 i tak do 1 w nocy :-) i zauważyłam ze to już któryś dzień z kolei a w zasadzie noc :-p no i czasami nad ranem mnie dość słodko budzi kopniakami :-)

Wiesz cos w tym chyba jest jest bo cørka w brzuchu buszowała wieczorami i w nocy a w dzien spała po urodzeniu troszke sie nameczyłam zeby u niej to przestawic:sorry2:.

moj zdrowy sliczny chlopaczek
hrd3wi.jpg

2a6poib.jpg
Sliczne fotki i gratuluje syna.

Ostatnia edycja:
A moja w czwartek... Cieszę się i boję jednocześnie na to połówkowe USG.

A co do naszego dzidziusia, to też aktywny po 20:)

reklama
Helka piękny dzidziuś:):) juz tak ładnie buźkę widac:)
ogólnie to ciesze się ze wszystkie wracacie szczesliwe z wizyt i dzidzie zdrowe i piękne:) ja mam wizytę w środę i juz niemoge się doczekać..

Do góry