reklama
dziewczyny bardzo serdecznie gratuluję udanych wizyt....:-)
dzoana82 lepiej bierz nos-pe, mi też się brzuch bardzo często napina i też biorę nos-pe
ja wczoraj też miałam wizytę ( nie sety nie miałam usg ) ale mam bardzo dobre wyniki z czego bardzo się cieszę... serduszko Janka biję równo i szybko tak jak powinno:-):-):-) na liczniku kilogramów przez 2 tygodnie przybyło 1,5 kg. posiew moczu bez zmian bakteryjnych więc super.... we mnie też wszystko dobrze , szyjka ok więc bardzo się cieszę:-)
dzoana82 lepiej bierz nos-pe, mi też się brzuch bardzo często napina i też biorę nos-pe
ja wczoraj też miałam wizytę ( nie sety nie miałam usg ) ale mam bardzo dobre wyniki z czego bardzo się cieszę... serduszko Janka biję równo i szybko tak jak powinno:-):-):-) na liczniku kilogramów przez 2 tygodnie przybyło 1,5 kg. posiew moczu bez zmian bakteryjnych więc super.... we mnie też wszystko dobrze , szyjka ok więc bardzo się cieszę:-)
Gratuluję dziewczęta udanych wizyt!!:-)
Magda piękny dowód na synka nawet ja widzę, a się raczej nie znam
Wszystkie maluchy pięknie rosną i dobrze, że mamusie też zdrowe.
U nas też już po wizycie, jednak nie jestem zbytnio zadowolona. Nie miałam USG to nie dostałam potwierdzenia, że na pewno będzie dziewczynka. Dodatkowo lekarz stwierdziła, że mam dość twardy brzuch i kazała mi brać nospę 3Xdziennie, żelazo odstawić. W związku z bólami żołądka mało jem, apetytu nie mam i przytyłam tylko 1kg przez miesiąc. Od początku ciąży wychodzi +3kg tylko, zaczynam się martwić czy to normalne. Na pocieszenie posłuchałam serduszka dzidzi i bije prawidłowo, moje ciśnienie też ok więc chociaż tyle.
Przepraszam, że smęcę, troszkę się zdołowałam. Rzeczywiście dość często mam napięty brzuch, ale nie boli i myślałam, że tak już mam. Mam nadzieję, że będzie ok. No i wolałabym nie brać leków, ale mus to mus, oby rezultaty były.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Dzoana, tą wagą się nie przejmuj... Ja najpierw straciłam 3kg i dopiero teraz je odrobiłam, więc jestem na zero.
A co do brzucha, to wiele dziewczyn bierze no-spę, co chwilę któraś o tym pisze, wiec to też normalnie się zdarza, lepiej profilaktycznie brać te tabletki, niż później borykac się z jakimiś większymi problemami.
Ja w 9 tyg miałam plamienie i dostałam wtedy duphaston i no-spe forte, doktor od razu przepisał mi 2 opakowania, bo powiedział, że do końca ciąży jeszcze nie jedną taką paczkę nospy zjem.
Głowa go góry
We wtorek mam wizytę u nowego ginekologa, mam nadzieje, ze okaże się tak samo fajny jak poprzedni. I może w końcu poznamy płeć maleństwa
weri
Fanka BB :)
aniawos
Fanka BB :)
Piękne zdjęcia..super, że wszystko u wszystkich dobrze.
dzoana nie martw się, jak też miałam opory, bo w 1-szej ciąży oprócz witamin nie brałam nic..a teraz nospa i magnez..ale czuję jak mi twardnieje brzuch i wtedy biorę i się nie zastanawiam..nie mam ochoty na wcześniejszy poród..
dzoana nie martw się, jak też miałam opory, bo w 1-szej ciąży oprócz witamin nie brałam nic..a teraz nospa i magnez..ale czuję jak mi twardnieje brzuch i wtedy biorę i się nie zastanawiam..nie mam ochoty na wcześniejszy poród..
madzik1388
Mój Skarb 12.11.08
Gratuluję udanych wizyt kobietki:-)
Dzoana dziewczyny mają rację, jak lekarz karze brac nospe to trzeba, ja z Majką przez pół ciąży brałam nospe forte i zdrowiótka się urodzila. A wagą się nie przejmuj, ważne że dzidzia dobrze przybiera
Dzoana dziewczyny mają rację, jak lekarz karze brac nospe to trzeba, ja z Majką przez pół ciąży brałam nospe forte i zdrowiótka się urodzila. A wagą się nie przejmuj, ważne że dzidzia dobrze przybiera
reklama
Podziel się: