• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wizyty u ginekologa - usg

Ja po wizycie. Wizyta okropna. Dobrze, że idę tam tylko raz. Nie dała mi zdjęcia z usg, powiedziałam że maż w domu z córką i czekają i będą się cieszyć, to powiedziała, że to jest małe by się z tego cieszyć. Pozwoliła mi zrobić tylko zdjęcie z usg, które miała do dokumentacji. Widziała serduszko, ale mi nie puściła, choć ją prosiłam, też stwierdziła, że dziecko jest małe i posłucham na następnej wizycie. Jak się dopytywałam czy serduszko jest i czy wszystko w porządku to powiedziała, że tak. Mało się tam nie rozpłakałam. Zazdroszczę dziewczyny, ja usłyszę serduszko dopiero w 10 tygodniu za dwa tygodnie :(

Załączniki

• 20180320_091754.jpg
    20180320_091754.jpg
    248,6 KB · Wyświetleń: 297
reklama
Ja po wizycie. Wizyta okropna. Dobrze, że idę tam tylko raz. Nie dała mi zdjęcia z usg, powiedziałam że maż w domu z córką i czekają i będą się cieszyć, to powiedziała, że to jest małe by się z tego cieszyć. Pozwoliła mi zrobić tylko zdjęcie z usg, które miała do dokumentacji. Widziała serduszko, ale mi nie puściła, choć ją prosiłam, też stwierdziła, że dziecko jest małe i posłucham na następnej wizycie. Jak się dopytywałam czy serduszko jest i czy wszystko w porządku to powiedziała, że tak. Mało się tam nie rozpłakałam. Zazdroszczę dziewczyny, ja usłyszę serduszko dopiero w 10 tygodniu za dwa tygodnie :(

To jakaś wredota Ci się trafiła [emoji35]
Ja i tak Ci zazdroszcze bo ja nawet zarodka nie widziałam a o serduszku jeszcze ze dwa tygodnie chyba nie usłysze [emoji53]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Co za psychiczna baba! Dobrze, że więcej do niej nie idziesz.... To gin na NFZ czy prywatna wizyta?

reklama
mamaBorysa 5t4d ;) Mówi się, że żeby było coś widać w usg poziom b-HCG powinien być na poziomie ok. 1500. U mnie było to mniej więcej 4t2d ;) Oczywiście wszystko zależy od aparatu. Wczorajsze usg było na sprzęcie wysokiej klasy, ale poprzednie w szpitalu kilka dni wcześniej było też dobrze widoczne :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry