reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
aa dziewczyny jakie tu wieści:D:D:D szaleństwo normalnie :D:D Gratulacje super udanych wizyt!!

a tym co sie szyjki skracają (ina! ) nie wygłupiać sie i spokojnie leżeć. może faktycznie ten pessar wcześniej udałoby się założyć?

moja wizyta jutro.. padnę z nerwów:-D

Vinga ale nas przytrzymałaś :):):) cuuuudownie gratuluje synka, ciesze sie okropnie, że wszystko dobrze. Rzeczywiście grono chłopców się powieksza może jakaś drużyna piłkarska :)

blue, ale by było, wszystkie chłopaki styczniowe hehe.
moja mama już się śmieje, że moje dzieciaki będą "trząść" osiedlem hehe

Anisen a i ten może być po czasie :-D ja powiem egoistycznie że najbardziej mi szkoda dać wigilijnych... bo jak urodzę to będę chyba tylko karpia w galarecie jeść... :-p Mąż się ze mnie śmieje że mam takie przyziemne marzenia...

Blanka u mnie z Konradem to samo było... studiuję i kopanie Konrada było główną atrakcją na wykładach :-D no a co do ruchów to nie wiem od czego to zależy... ja chyba po prostu taka wrażliwa jestem bo teraz to już nie są bąbelki, a normalne ruchy... czuję czy mały się kręci, kopie... i gdzie dokładnie siedzi :-) To dla mnie super sprawa bo taka spokojna się zrobiłam o tego maluszka...

Miejskibandyta haha to chyba twoja pierwsza ciąża nie? Rzadko się czuję ruchy tak wcześnie... A kopniaków jeszcze będziesz miała dość :-p ja staram się mężowi pokazać, ale tak jak i mój starszy syn nie chce kopać jak tato trzyma ręke... małpiszon!

Sali tobie również gratuluję wizyty!!! Najważniejsze że z maluszkiem wszytko w porządku! Jeju ja chyba nigdy nie znudzę się oglądaniem dzieci przez USG!! :-D

A co do szyjki to się namacałam w swoim życiui tak jak mówie...długie starania o jednego i drugiego malucha robi swoje... :-p

Inomama no to będziemy trzymać za siebie kciuki nawzajem... widzę że jesteśmy w podobnej sytuacji... No i cieszę się ze u maluszka wszytko w porządku!!

Vinga hahaha no to kolejny facet!!! GRATULUJĘ!!! No i najważniejsze że jest cały i zdrowy!! :-D Też będziesz teraz mamą dwóch muszkieterów choć miałaś jak ja przeczucie na dziewczynkę :-)

Co do chłopaków to myślę że to kwestia tego ze chłopców łatwiej zobaczyć. Dlatego na razie jest taki wysyp. Przy połówkowych badaniach pewnie córeczki się posypią! Zobaczycie!

Swoją drogą czytając dzisiejsze wyniki z USG wychodzi na to że mam już o tydzień starszą dzidzie... bo wyszło że idzie mi 17 tydzień... maluszek waży 158g i ma 12 cm!!! :szok:

No i jutro umówiłam się na 10 do mojej znienawidzonej ginki (tej co olała sprawę) po skierowanie do szpitala... ciekawe co powie na to że nie chciała mnie zbadać a okazało się że były ku temu słuszne powody... mąż to gotów na nią skargę do NFZu pisać... zresztą baba na IP też mnie wkurzyła bo powiedziała ze szyjka zachowana i jest w normie... BOŻE 2CM TO NORMA!

reklama
No no no same chlopaczki !!
Ja mam nadzieje ze u mnie cora, bo juz 4 dziecia nie bedzie :p
Tak wiec albo jest mi dane miec samych synow albo bedzie mi dane czesac warkocze !!
Prawdopodbnie w piatek zrobie sobie usg w pl. a ze moj gin ma super sprzet to mam nadzieje ze wynajdzie cos albo nic :p

Zdjecia z usg zostawilam w domku, wiec wstawie po urlopie.

Do góry