reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

&&& za dzisiejsze wizyty :)
justyna, płeć pewna będzie jak dziecko się urodzi hehe, wiem , że może być dziewczynka ale coś czuję, że dr się nie mylił. sama z resztą widziałam fiforka. teraz usg będę miałam dopiero połówkowe, więc będzie pewniejsze co do płci :)

reklama
Kurcze, ale wspaniałe wieści!!!!
Laski moje kochane - Fifka, Vinga, Salii, Inomama, wielkie gratulacje. Super uczucie.
Inomama, oszczędzaj się kochana, musisz wytrzymać, po prostu MUSISZ! I wytrzymasz nie ma innej opcji. Zobacz już tylko dwa tygodnie zostało i już sierpień.
Fifka a wiadomo już kiedy do szpitala? Będziesz miała opiekę dla Konradka jak będziesz w szpitalu? I oczywiście gratuluję synusia. Będzie fajnie zobaczysz , chłopcy będą się uwielbiać.
Vinga Tobie również gratuluję siuraczka:-). Faktycznie będą trząść osiedlem.

Kurcze niby się mówi, że najważniejsze aby zdrowe było.Bo to prawda, ale jednak ciekawość jest wielka. Ja już nawet tego nie ukrywam, jestem ciekawa strasznie. A co gorsza przeczuć żadnych brak, u mnie początkowo na drugą dziewczynkę, teraz po usg na chłopczyka, i sama nie wiem. Choć po cichu marzę o córci. Choć jak będzie syneczek też będzie fajnie. Córę wymarzoną już mam, a może sama przekonam się, ze mamą synka też jest fajnie być:-). Bo z pewnością tak jest.

Kciuki za dzisiejsze wizyty &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja zbieram się ok 12:30, juz trzęsę się jak galareta .... ;)
Wczoraj odebrałam wyniki, wyjątkowo jeszcze wszystko w normie, chociaż krew na granicy (u mnie standardem jest anemia w ciąży).
Dam znać zaraz po wizycie co i jak :)

Dziewczyny-gratulacje udanych wizyt.
Jak na razie mamy tu samych facetów.
Mnie coś strasznie głowa boli a siedzę w przcy więc kicha. Już wiem czemu nie widzę suwaczków. Oto mój pracodawca usunął dostęp do niektórych stron, jako niebezpieczne i co by pracownicy za dużo po necie nie surfowali. Na szczęście bb jest dostępne. Tu mam więcej czasu na pisanie niż w domu bo sezon urlopowy, no i komputer wypasiony.
Ząb na razie dał spokój więc siedzę cicho.

Muszę Wam powiedzieć, że obłędnie się czyta Wasze relacje z wizyt.
Ja weszłam w pana google bo chciałam się dowiedzieć więcej o teście PAPP-A i o interpretacji wyników, ale już więcej tego błędu nie zrobię, bo można się załamać.
Staram się myśleć pozytywnie-byle do piątku.

Powodzenia na wizytach KOCHANE!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Hej kochane...

Takich cyrków jakie mam ja to chyba nikt nie ma... otóż...poszłam dzisiaj do ginki po te skierowanie... wytłumaczyłam wszytko i pokazałam a ta do mnie "Jak badała pani tą szyjkę tamta lekarz" Ja mówię że "paltacyjnie"... Lekarka zrobiła oczy i powiedziała że tak się nigdy nie mierzy szyjki i zrobiła mi USG przez pochwę... a na nim szyjka o długości 4,4cm............... no i ona nie widzi nic niepokojącego... szyjka śliczna i odesłała mnie do domu z nospą (bo brzuch mnie pobolewa) i mam przyjść jakby bóle nie ustąpiły... No i teraz powiedzcie kto ma rację???? Mąż się śmieje że chyba musimy iść do jeszcze jednego lekarza....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry