reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
ja już po wizycie :) na szczęście wszystko ok, szyjka bez zmian, ok 4cm, małe rozwarcie od strony dziecka ale gin nie widzi powodu do niepokoju. mały nie jest już mały bo ma 1947g , gin mówi, że gabarytowo jest 2 tygodnie starszy.
Fifka dobrze, że u ciebie bez zmian :)
reszcie też gratuluję wizyt

Gratuluje wizyt i wyników badan:)

Fifka tez jestem zdania ze powinnas powtórzyć mocz. Nie lekceważ , a co do zapalenia nerek ja sie z tym zmagam pare lat. bo jak raz zachorowałam , tak mi sie odnawia co jakis czas.
Ciesze sie ,ze bez zmian u Ciebie "od dołu" , dotrwasz do bezpiecznego terminu!

Jak czytałam, to tyle miałam do napisania a teraz pusto w głowie.... Też tak macie:-p

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt:-)

Kasia rzeczywiście synuś malutki na ten tydzień,a może masz możliwość zrobienia u kogoś innego usg?Tak żebyś nie nie denerwowała i poznała opinie innego lekarza...Ja przynajmniej tak bym zrobiła:tak:

Kurde dziewczyny, ja już to mam dość tego mojego grzyba :(((( wybrałam parę dni temu Nystatynę 20 tabletek 2 razy dziennie i widzę, że znowu coś się robi :( no co cholerstwo to jest no! jak się pozbyć tego dziada??? ;( boję się, że nie wyleczę się do porodu i Maleństwo będzie miało potem problemy ;(

reklama
Do góry