reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

reklama
Futurystka nie martw się moja kuzynka jest teraz w 13 tygodniu i bierze już drugi raz augmentin tylko ona jeszcze robiła posiew moczu to jej wyszło że ma escherischia coli ( czy jak to się pisze) I ten antybiotyk tylko to zabije.
A osłonowo ma coś innego bo niby nystatyna jest za słaba:confused2:

dzisiejsza wizyta zaliczona :)

dzidzius ok, rosnie - teraz ma 10cm od glowy to pupci :)

szukalismy co ma miedzy nogami ale bylo ciezko, zakrywala raczka :p po mamusi wstydliwa
w koncu doktor zrobila stop klatke i miedzy nogami nic nie ma :-):-):-) pani doktor powiedziala ze na 99% dziewczynka......... ale nie umiem sie do konca tym cieszyc mimo ze marzylam o coreczce - bo mam dwie znajome u ktorych do 7 miesiaca byla dziewczynka i nagle pojawily sie jajeczka

i caly czas o tym mysle...... a tak sie chcialam cieszyc ze to na pewno dziewczynka

wiem ze to rzadkie przypadki ale jednak...

Ptysia no widzisz a mi ciągle mówił, że jest chłopak w szpitalu też tak mówili a tu nagle wczoraj mi wypalił, że może to dziewczynka jednak?ja na niego gały i mówię mu, że ciągle twierdzi, że chłopiec a on mi na to, a bo teraz jest tyłem to i tak nie widać!
wtf?skoro jest tyłem to co on mi tu wyjeżdża, że dziewczynka?w sumie mi to obojętne to moje pierwsze dziecko i nie mam wymagań no ale już dostałam wszystko na chłopaczka:-):-D

umówiła się na 15 do innego gina trzymajcie kciuki a jak mi powie że normalnie 13 tydz i wszystko ok to zabije tego mojego lekarza!!!:wściekła/y:

trzymam kciuki. koniecznie daj znać później.
Iwonaimaja ale u mi_Iva 4 tyg temu lekarz określił 9 tydzień na usg. a wczoraj 11:/

Ostatnia edycja:
reklama
mi lva trzymam kciuki za wizytkę, nie stresuj się, na pewno jest dobrze.

Futurystka heheh padlam;)) nie ma jak okreslanie płci dziecka kiedy ono jest tyłem:))) w taki sposób wszystkie jestesmy matkami córeczek:D

Ptysia gratuluję udanej wizytki:) i córeczki rzecz jasna:))

Ostatnia edycja:
Do góry