reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

śliczne chłopaczki. po cichutku zazdroszczę podwójnego szczęścia:DDD fantastyczni są.

Aesthete dziekuje, ze trzymalas kciuki, ale juz nie trzeba, Dziadek zmarl wczoraj, w sobote pogrzeb.. :-(
madziulek bardzo Ci współczuję.

gratuluję udanych wizyt i ślicznych dzidziolków :)
U mnie w rodzinie też są bliźniaczki jednojajowe u mojej kuzynki :)
I nawet jestem mamusią chrzestną jednej z nich :cool:
Jednojajowe, a charakterki zupełnie różne :))

madziulek współczuję, wiem co czujesz :( trzymaj się kochana :*

U mnie po wczorajszej wizycie wszystko ok :)
Niuniuś ma 10,2cm serduszko biło 162 razy na minutę, główka 3,15cm :)
Na usg ssało kciuka :-D
Oczywiście płci nie zobaczyłam, bo się źle ułożyło ale najważniejsze że wszystko ok!
Mąż był przy usg i zaglądał ginowi przez ramię, widziałam jaki dumny jak słuchał serduszka ... prawie miał łzy w oczach :-D
Później się przyznał, że siusiaka wypatrywał, ale powiedział że dzidziol pewnie czeka na następną wizytę 5 grudnia aby zrobić nam prezent mikołajkowy :-)
Oczywiście mamusi ciśnienie skoczyło z tych emocji do "aż" 120/90 aż lekarz się śmiał :-D
Powiedziałam o tym moim bólu brzucha co mnie dopadł ostatnio, że nie mogłam wręcz chodzić, to dopytywał jaki ból, jak długo i w którym miejscu czy może się przedźwigałam czy coś... zbadał mi szyjkę ale powiedział że wszystko ok .... uf...
Może po prostu jem za ciężkostrawne rzeczy... ech a ja mam takie smaki na grochówkę, fasolówkę,fasolkę po bretońsku gołąbki...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Na następny raz mam sobie tylko zrobić badanie moczu :tak:
a na prenatalne muszę jechać do innego miasta, bo tam gdzie ja chodzę już nie robią prenatalnych od dawna...;/
ale to dopiero po 15 grudnia :tak:
Oto zdjęcia:
Zobacz załącznik 595104 Zobacz załącznik 595108

Chyba gin zmieniał papier bo taki nieprzyjemny zapach zdjęć że blee...:-(

śliczna dzidzia:)))) i duża już:)

reklama
brownagula jaka piękna dzidzia :) wszystko widać i jak ślicznie ssie kciuk. gratki :) Moje maleństwo się ostatnio tak ułożyło na zdjęcie że nic nie widać , tylko dupkę ;-)

zosiasamosia a ja na opryszczke polecam - na jalowy gazik nalac nieco Dbam o Zdrowie - portal o zdrowiu - www.doz.pl i tym mocno dociska,przecierac- troche zaboli ale chodzi o to by ta opryszczka nieco pekla bo wtedy plyn dziala najlepiej- sprawdzony sposob a na noc te plasterki compled i dziedki temu jakos dlugo opryszczka mi nie powrocila;)

madziulek20- przykro mi z powodu Twojego Dziadka - wiem co czujesz - trzymaj sie!

Dla wszystkich zadowolonych Mam- gratulacje ;))

Mi sie ciagnie i dluzy do wizyty tym razem.. musze lekarzowi powiedziec o tym powtarzjacym sie bolu nogi wraz z brzuchem - choc juz znajac Jego podejscie to pewnie powie -polezec,nospa,paracetamol i wsio:p

reklama
Do góry