reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

reklama
Dziewczyny, juz chyba kiedys pytalam o TOKSOPLAZMOZE ale zapytam raz jeszcze. Czy te z Was, ktore mialy IGG i IGg ujemne, powtarzalyscie badania? Po jakim czasie? Bo ja nie powtarzalam jeszcze i sie boje ze moze powinnam byla zrobic to wczesniej.... W internecie pisza ze po 3 miesiacach powinna byc powtorka a tu juz 7 miesiac ciazy!:eek:

Violinistka87, dziekuje, juz ktoras z dziewczyn tez pisala ze moze to to. Jutro dokladnie poczytam, aczkokwiek (tfu, tfu) od kilku dni nogi nie lataja, mam za to szczekoscisk :/

nanncy ja mialam taka styuacja jak ty i w kazdym trymestrze ciazy powinno sie wtedy wykonac badanie pierwsze na IGG i IGM a drugie i trzecie na IGM tylko.

U mnie po wizycie z Dzidziusiem ok :-D nadal ułożony główką w dół, kopał jak szalony, waży ok. 1100 g :-) Niestety już od kilku wizyt nie dostaję zdjęć... :-( bo Mały jest tak ułożony, że nic z tego, teraz na chwilkę pokazał główkę, cuuudna:-D ale szybko się odwrócił i nie mam pamiątki...
Ja mam się oszczędzać, dostałam luteinę, bo gin mówi, że szyjkę mam rozpulchnioną... tak więc mam więcej odpoczywać:tak:

violinistka witaj :) cudowne zdjęcie maluszka :))))))))) jakie piękne usta mmm

Nanncy ja miałam raz tylko robione i chyba podpytam na nast wizycie sama, aczkolwiek nie wiem jak zareaguje lekarz...

Martynia gratki wizyty udanej, po suwaczku widzę że idziemy razem :)

Nanncy ja zaczelam 25 tydzien (nie mam przeciwcial) i dostalam drugie skierowanie na toksoplazmoze zarowno Igg i Igm.
W 3 trymestrze tez mam powtorzyc to badanie.

reklama
Do góry