reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

karmelowa pysia magda ciesze się, że wszystko dobrze!! fotki super, pysia chyba ci modelka rośnie ;-)

kasiek moje badanie trwało ok minut przy monitorze i tłumaczenia przy biurku i zdjęciach

oczywiście kciuki za kotkę wielkie, uff dobrze, ze to "tylko" krwiak.

reklama
gratuluje udanych wizyt :)

lotos maleństwo śliczne :)

karmelowa co ty chcesz od kluskiona poprostu pozowała :D

kotka trzymaj sie...ufff tam będziesz pod dobrą opieką...

pysia super że wszystko w porządku, a nogi hehe może modelka :D

Magda dobrze też gratki :)

hej:) Gratki z wizyt, zdjęcia no ccuuuuuudne są:)) i te nogi długie hehe:)) super po prostu:))

dziewczyny a moze by tak stworzyc ten watek " na sygnale" - zeby tam umieszczac tak wazne informacje jak pobyty w szpitalu itd by tak wazne informacje nie umykały?
Kotka kciukasy zacisniete, na pewno bedziesz pod dobrą opieką, ze swoim szkrabkiem rzecz jasna:)

Struss a Ty jak tam po wizycie? mialas miec dzisiaj czy cos pokiebasilam?

Wczoraj miałam USG prenatalne ale takźle się czułam, że dopiero dziś się pochwalę wynikami:-)
serduszko 159 ud/min
CRL 62 mm
NT 2,1
Trisomia 21 1:1862
Trisomia 18 1:6457
Trisomia 13 <1:20000

Zdrowiutkie i ruchliwe:-) Liczyłam nawet paluszki u stópki :-) taaakie maleńkie:-) I pokazywało język, tzn pewnie piło wodę ale wyglądało to komicznie:-D

Płci nie podał bo się nie dało podpatrzeć:baffled: 7 listopada będę swojego gina namawiac by zajrzał co tam się chowa pomiedzy nóżkami. Zdjęcia też dostałam lichę, tzn super jakość i nawet 3d ale obcięte poniżej pasa Bobika, więc Nub'a nie da się obliczyć:baffled:

Ale najważniejsze że Bobik zdrowiutki:-D
Zdjęcie załącze za jakiś czas, jak tylko znajdę kabel od telefonu:tak:

reklama
szatynka - gratuluję udanej wizyty. :-)

karmelowa - super, że wszystko ok z maleństwem :tak:

lotos - fantastyczne zdjęcia ! :-D

pysia - gratuluję pięknego maleństwa ;-)

struss - czekam na zdjęcie pięknego języczka :-p

Do góry