Jaranti
Fanka BB :)
funia11 widzę, że dzisiaj czas na dziewczynki ;-)gratuluję 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
supr że z dzidzią okWitam moje drogie.
Dzisiejsza wizyta pół na pół...
Moje przeczucia były nie prawdziwe - ma być podobno córunia
Maleństwo zdrowe, serduszko pięknie biję, nie chciała tylko pokazać twarzy i na następnej wizycie powtarzamy usg. Cipkę pokazała, ale twarzy już nieWaży 400 gram :-)
Tylko ja z wyników badań niezadowolona, bo podobno mam niedoczynność tarczycy i muszę skonsultować się z endokrynologiem :-(
gratuluję udanej wizytyNareszcie po wizycie.Anatomia płodu prawidłowa,masa 434,15(dużo czy mało?).Płeć ;dziewczynka......ale się cieszę ,wszystko o.k i dziewczynka.....następna wizyta 21.01.Niestety mam fotki ,ale ogólne ,np.rączka ,główka ,więc nie bardzo wiadomo o co kaman,poczekam na następne zdjęcia.