[FONT=Helvetica, Arial, lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]Dzis mialam wizyte 36tc4d mała wazy 3600g.Główka ma wiek 39tc brzuszek 38tc 2 d a nóżka jedna prawie zgodna bo 37tc [/FONT]
Szyjka zamknieta,dluga,żadnego rozwarcia.Według gina dotrzymam spokojnie do jego powrotu z urlopu (30.04-7.05).Przytylam 0,5kg od ostatniej wizyty od poczatku ciąży + 6kg.Na KTG zero skurczy.29.04 mam samo KTG a 8.05 mam wizyte+KTG.Co najwazniejsze pod moim naciskiem ustalilsmy wreszcie termin CC.Gin chcial jak najblizej terminu porodu czyli 18.05 a ze to niedziela to w koncu zdecydowal sie na 14.05.2014.
Szyjka zamknieta,dluga,żadnego rozwarcia.Według gina dotrzymam spokojnie do jego powrotu z urlopu (30.04-7.05).Przytylam 0,5kg od ostatniej wizyty od poczatku ciąży + 6kg.Na KTG zero skurczy.29.04 mam samo KTG a 8.05 mam wizyte+KTG.Co najwazniejsze pod moim naciskiem ustalilsmy wreszcie termin CC.Gin chcial jak najblizej terminu porodu czyli 18.05 a ze to niedziela to w koncu zdecydowal sie na 14.05.2014.
Teraz będę się stresować pewnie niepotrzebnie :-( Dobra wiadomość jest taka, że mam bardzo dobrą hemoglobinę. Lekarz powiedział, że jeszcze takiej dobrej nie widział pod koniec ciąży (jutro zaczynam 38 tc).
mój Mikołajek dwa tygodnie temu szacunkowo ważył niecałe 2300 g. Ja do tej pory od początku ciąży przytyłam 6,5 kg więc jestem zadowolona