• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wizyty u lekarza co nowego slychac

• Starter tematu Starter tematu Lila001
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mnie na ostatnim usg też nie podano długości dziecka, tylko obwód główki, brzuszka i długość kości udowej. Dziecko jest w brzuchu tak zgięte, że ocena długości całkowitej i tak byłaby wielkim przybliżeniem.

reklama
Mnie na ostatnim usg też nie podano długości dziecka, tylko obwód główki, brzuszka i długość kości udowej. Dziecko jest w brzuchu tak zgięte, że ocena długości całkowitej i tak byłaby wielkim przybliżeniem.
czyli ok bo te długości o których mówisz mam. Czyli tak sądziłam, ze nie ma jak zmierzyć
i jeszcze jedno :łożysko na przedniej ścianie... czy to źle????

Ostatnia edycja:
Ooo matko Jolu ale klocuszka masz w brzusiu:szok: Miejmy nadzieje, ze waga jest zawyzona, w koncu to tylko usg:tak:
Dlugosci cialka nikt Ci na tym etapie ciazy nie jest w stanie podac, tylko poszczegolne wymiary konkretnych czesci ciala;-)
A lozysko na przedniej scianie jest jak najabrdziej ok, byleby nie bylo przodujace:tak:

reklama
Jola, dopiero teraz zobaczyłam Twój post. Na Madalińskiego, jeśli tylko będzie jakiś cień ryzyka, natychmiast podejmą decyzję o cc (przy tak dużym dziecku). Tak więc nie musisz się obawiać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry