Bozienka24
Fanka BB :)
ajako mi na skurcze ludek pomagaly pomidory robilam sobie salatki z pomidorka cebulki ogurka duzo bananow jadlam i mi pomagalo wiec sprobuj a lekarstw czy nawet witaminek niebralabym na wlasna reke
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aaa apropos witamin....
mnie tez gin zalecil jedynie kwas foliowy, ale ja ostatnio jak wracam do domu i zdejme buciki to od razu skurcze w łydkach i bola jak cholera, jestem w szoku, bo w ciazy z Jula skurcze łydek zdazaly mi sie gdzies od 5 miesiaca, a teraz juz i sama nie wiem czy jednak nie brakuje mi jakis witamin czy magnezu (wtedy zalecil magnez)
maz mowi, ze pojedzie kupi mi ten zestaw witamin i mam brac, bo malo co jem i z czego to dziecko ma urosnac, ale ja nie wiem, waham sie...
witaj serdecznie gratuluje,patrzę że ten sam termin :-)mamy