reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

ajako super wiesci :)

ostanio tak duzo dobrych wiesci przy wszystkich wizytach, ze tylko sie trzeba cieszyc i prosic o wiecej :)

reklama
już jestem w domku. SzczęśliwA. dzidziuś zdrowy. wszystkie parametry w normie. ruchliwy jest bardzo, lekarzowi trudno było zrobić ujęcie do pomiarów. Badanie trwało długo i wszystko w końcu zostało ogldnięte i zmirzone. Nawet paluszkil liczyliśmy ;) Dostaliśmy zdjęcia twarzyczki w 4D z zadartym noskiem :D maluszek machał rączkami i nóżkami :D słodki widok. Brak oznak ablacji, czyli duphaston dał rade i co sie odklejało to sie przkleiło :D Wszystko w porządku. Poza tym ostaliśmy zdjęcia 4D Pupy, gdzie widac że będzie chłopak. nie spodziewałam się że poznam płec, ale dziewczynki to z tego maluszka już raczej nie będzie.

Jak zrobie zdjęcia zdjęciom to wkleje, ale to poźniej bo narazie mnie głowa boli. A musze też jakiś obiad uczynic.

Ostatnia edycja:
Pinula super że wszystko w porządku :-) gratuluję siurka :-D i czekam na zdjęcia :tak:
To jako pierwsza z nas poznałaś płeć :-)

he he coś Ci się wcześniej źle wysłał post bo było napisane ...."już jestem w domku . Szczę " :-D:-D:-D:-D Padłam jak to przeczytałam :-D:-D:-D:-D:-D

PInula gratuluję, cieszę się z każdej wieści ale Twoje wywołały szczególny uśmiech na twarzy
To chyba dlatego,że poznałaś już pleć więc zdałam sobie sprawę,że nasze maluszki to już malutki ludziki
Cieszę, się ogromnie z tego siurka :)

Pinula super wiadomość i wow że tak szybko lekarz już określił płeć :szok: super teraz odpocznij, mnie też wczoraj po powrocie rozbolała głowa chyba z wrażenia
na zdjęcia chwilę poczekamy :-)

Pinula super że wszystko w porządku :-) gratuluję siurka :-D i czekam na zdjęcia :tak:
To jako pierwsza z nas poznałaś płeć :-)

he he coś Ci się wcześniej źle wysłał post bo było napisane ...."już jestem w domku . Szczę " :-D:-D:-D:-D Padłam jak to przeczytałam :-D:-D:-D:-D:-D

To bo mi sie wiadomośc za wsześnie wysłała. Ale dopiero jak przeczytałam twój post to zzdałam sobie sprawę jak to brzmiało. Miało by "szczęsliwa" a wyszło "szczę" no to mi sie udało heheh

Pinula w pierwszej chwili pomyślałam że tak ci się siku chciało ze poleciałaś :-D ,ale po chwili się domyśliłam że coś Ci przerwało ;-)
Jak się czujesz z tą wiadomością ?? Mąż dumny że będzie miał synka czy wolał dziewczynkę ???
Chłopców chyba wcześniej można rozpoznać , bo ja się w 12 tyg dowiedziałam właśnie na USG genetycznym :tak:

pinula super wiesci :) wklejaj szybciutko zdieja oczywiscie jak sobie odpoczniesz :) fajnie ze juz poznalas plec mi tez niby powiedziala ze stercy cos ale mowila ze niechce zgadywac i mam cichutka nadzieje ze z tego co sterczalo zrobi sie dziewczynka :) kurde fajnie juz znac plec mozna zaczac pomalu rozgladac sied za ciuszkami :) ja to mam ochote jakas sukieneczke kupic ale boje sie ze bedzie synek.I oczywiscie super ze wszytsko jest z toba dobrze :)

Ja też dzisiaj na genetycznym byłam. Płci niestety nie dało się stwierdzić. Dziecko ma prawie 6 cm, ogólnie chyba wszystko jest dobrze (dokładnie dowiem się za 5 dni jak dostanę wyniki pappa). Fajnie łapami machało:-D. Ale przez całe usg myślałam tylko o tym, że strasznie chce mi się sikuuuuuuuuu.

reklama
A to maluch w całej okazałości :D Wklejak te łądniejsze zdjęcia które dostałam, bo mam ich więcej ale z wykredsami obliczeniami, te są najładniejsze

Załączniki

• P8250539 - Kopia.jpg
    P8250539 - Kopia.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 108
  • P8250541 - Kopia.jpg
    P8250541 - Kopia.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 107
  • P8250542 - Kopia.jpg
    P8250542 - Kopia.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 103
  • P8250544 - Kopia.jpg
    P8250544 - Kopia.jpg