reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Kasiulka nie ma to tamto musimy się chyba przejść do lutówek przykolegować :-D:-D fajnie, że znasz termin nie stresuj się wszystko będzie dobrze choć mało już zostało :tak:

kadza o proszę jak bobasek ładnie rośnie super :tak:

Kasiulka-ja również dołączam się do głosów wsparcia, mam nadzieję, ze nic Ci nie jest. Niech Cię krzepi myśl, że za ok 20 dni bedziesz tuliła synka! trzymaj się :tak:

Kadza-gratulejszyn! ;-)

Ostatnia edycja:
Kurde laski ale ja Wam zazdraszczam tych terminów
Tez bym chciała wiedzieć kiedy dokładnie mój mały już będzie z Nami
I też bym już chciała
Kurde,że też pare tygodni wcześniej nie mogliśmy z TZ zaszaleć :-D

Kasiulka -mnie też swędzi najbardziej ręce i to już trochę trwa ale powiedziałam lekarzowi to mi dopisał na próby wątrobowe i nic więcej na razie nie powiedział.Trzymam kciuki żeby okazało się ze to nie cholestaza
Kadza- malutka rośnie super najważniejsze że zdrowe maleństwo :-)

Ostatnia edycja:
mata - to teraz mam zagadkę o jaką wiedzę chodzi , bo albo mam sklerozę, albo...nie wiem ;o

no to może mi sie osoby pomyliły...

w takim bądź razie ta osóbka, co miała sie podzielić wiedzą o tym, jak skutecznie maluszka z brzuszka wypędzić, kiedy będziemy juz w terminie proszona o wystąpienie przed szereg :-p bo co niektóre do bezpiecznego terminu się już zbliżają ;-)

Kasiulka oby to nie cholestaza była! A co do wywoływania... przy cukrzycy albo wywoływanie albo cc jak tylko w termin sie wchodzi to chyba norma w większości szpitali...

jestem w ciężkim szoku. jak byłam ostatnio na wizycie, to pogadałam sobie z położną która dała mi namiar na położną środowiskową "z krwi i kości" i "z powołania". Dzwoniłam dzisiaj do niej - przyjedzie do mnie w poniedziałek. Przez telefon gadalyśmy chyba z 20min, mówiła na co zwracać uwagę, co robić.. że jakby były pytania to mam dzwonić.. no szok! i będzie przyjeżdżać najpierw do mnie, potem do malutkiej.. szok :)

reklama
Dziewczyny z tym sedzeniem to wcale nie musi byc cholestaza.
Ja sama wiem po sobie ze skora mnie swedzi ale to dlatego ze jest zimno na dworze, powietrze w domu suche i jak sie balsamem nie posmaruje to normalnie moge sie zadrzec na smierc co roku tak mam.

Do góry