reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty u lekarza i zdrowie maluszków

reklama
Ja robię tak jak Asia. Trzyma ręcę i głowę a dzieć się drze. Nie ma innego sposobu ale to trwa odkurzaczem tylko sekundę i zaraz potem jest pogodna.
Sól morska to podstawa ja bym sie nie odważyła odciągać kataru bez nawilżenia sluzówki. Teraz kupiłam taką butlę że jak psiknę to do mózgu ta woda leci :rofl2: niezbyt komfortowe ale genialne to ciśnienie od razu wszystko przeczyszcza i nie trzeba już odciągać.

Malinka uważaj z tą fridą bo bardzo prosto siebie poczęstować choróbskiem od dziecka jak się tak ciągnie i ciągnie te gluty, przerabiałam to non sto przy starszej i koleżanki doświadczone z pracy mnie oświeciły,że nawet pediatrzy przed tym przestrzegają, frida dobra na wyjazd a katarek zdecydowanie więcej wyciąga. I nie ma się co przerażać, że to odkurzacz ciągnie, mój pediatra śmieje się że w szpitalu to dopiero śpikulce wyciągają a nie jakiś odkurzacz heheh

Też mamy Katarek, lubimy i używamy. Tak samo jak Fridy, z tą różnicą, że Frida u nas do codziennej, wieczornej pielęgnacji jest, a Katarek na porządny katar:rofl2: Faktycznie błyskawicznie ściąga ilości, o których z Fridą w ustach można tylko pomarzyć;-)
Woda morska u nas jest podstawą każdego czyszczenia. Naprawdę polecam. Ostatnio nabyłam taką z porządną eksplozją, jak kakakarolina, doskonała:-D

Dziewczyny, przed chwilą mierzyłam Kacprowi temperaturę w uchu, wskazanie było 36 stopni, czy to nie za nisko? Tym bardziej, że ta infekcja? Co prawda jest już dużo lepiej, ale sie przestraszylam.

reklama
Malinka a zmierz jeszcze zwyklym termometrem pod pacha. Wg mnie te elektroniczne do ucha to badziew. W odbycie mozesz tez zmierzyc zwyklym i odjac 5 kresek.
U nas katarek tez najlepszy i tez silowo, ale to tylko sekunda. Teraz malej ciagle wodniste z nosa ciekna bo zeby, ale to tylko wycieram chusteczka,bo nosa nie blokuje.

Do góry