reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty u lekarza i zdrowie maluszków

reklama
Mleka to już dawno nie daje, kaszki na wodzie bezmleczne. Żeby jeszcze on chciał cos jeść, zaciska buzie i nic. Mam nadzieję, że dzisiaj zje, bo ząb już wylazł...

Angelinka każdy ząb tak odchorowała ze zawsze miała antybiotyk:-( a Ala to nawet nie wiem kiedy jej te zęby wychodziły i widzę ze u Brunona tez jest ciężko, czwartek i piątek to własnie gorączka, opuchnięte oczka zamknięta buźka na kłódke....przeszło mu po 2dniach ale kolejnego zęba brak więc może się tam jeszcze przeciska

Najgorsze to wciskanie lekarstwa... Dziecko mnie znienawidzi. I jak mu siłą je dam to potem 30 min płaczu i mama mama...

A u nas znów infekcja gardła i antybiotyk:-( lekarka właściwie mówiła,że po zapaleniu oskrzeli mogą pojawiać się częste infekcje...Kurcze mało to ząbkowanie to jeszcze to. Mały mi płakał na rękach w nocy aż mieliśmy do szpitala jechać...na szczęście jakoś usnął...Ciężki jakiś czas mamy:no:

Nie nawidzę dawać dzieciom lekarstw i odciągania kataru. Takze K8 - nie poradzę.

Moja Agata też przeziębiona już od tygodnia. Gile do pasa. Gorączkę przerobiliśmy ale kaszel i katar jest nadal. Zęby w natarciu, w nocy się budzi bardzo często. Nie chce wtedy jeść, czasami nawet ugryzie mnie w cycka i płacze. No masakra normalnie.

k8 nie dawaj na siłę, wymyśl coś. Wczoraj M wziął Olę zlapał i chciał na siłę wciskać, masakra zaczęła sie drzeć zaraz mu ją wyrwałam, poszłam do lustra zaczęłam gadać pokazywać i wszystko weszło. trzeba znaleźć sposób ;-) w poprzednei wieczory właśnie w wannie dawałam a potem jej ta strzykawkę zostawiam na oswojenie

reklama
Do góry